Pesti István a Séfműhelyben

Szerző: | 2017.03.28 | Események, Hírek

A Coninvest két éve indította útjára kezdeményezését, amelynek keretében az ország vezető séfjei osztják meg tapasztalataikat az érdeklődőkkel. Idén szintén négy neves szakember – sorrendben Pesti István, Pohner Ádám, Palágyi Eszter és Tischler Petra – várja a vendégeket a Coninvest budaörsi bemutatótermében.

Április 4-én Pesti István osztja meg gondolatait, hogyan is lehet a klasszikus magyar recepteket átülteni a mai gasztronómiai trendeknek megfelelő köntösbe.

A szakember 30 éve dolgozik a szakmában, munkájáért Magyarországon elsőként kapott 15 pontot az osztrák Gault-Millau-tól, a Dining Guide kortárs magyar ételsoraiért és vegetáriánus fogásaiért tüntette ki, és csak néhány hónapja vette át a Tanti vezetését, amikor Michelin-csillagot szerzett az étteremnek. Ez sem marasztalta ott: jelenleg a tatai Platán Étteremben dolgozik azért, hogy a vidéki gasztronómiát is a csúcsra vigye.

A Séfműhelyen azt szeretné megmutatni, hogy a magyar konyha kiváló, és nem kell kompromisszumokat kötni ahhoz, hogy finom, minőségi és magyaros ételeket készítsünk. A menüben lesz székelykáposzta, vadas és tojásleves is, de hogy ezek miként fognak elkészülni, az maradjon meglepetés.

A programra a jelentkezéseket Kucsera Zsófia várja, a zsofia.kucsera@coninvest.hu címen

További információ: https://www.facebook.com/events/417379678615637/