Pop up étterem a Hold utcai piacon

Szerző: | 2017.12.06 | Hírek, Konyha

A nemrég megnyitott Société.démo Gastro a közép-európai konyhák klasszikus és forradalmi ízeit, valamint technikáit ülteti át 21. századi formába. Deli János szakmai vezetésével a Hold utcai piac új étterme egyedi borszelekciót is kínál.

A Société Gastro végleges otthonául a Sas utcai Société Ház szolgál majd a jövőben, ahol az állandó séfek mellett több, a szakmában kiemelkedő vendégséf alkotásait is megkóstolhatják majd az érdeklődők. A pop up vendéglátóhely nyitott műhellyel szeretné megmutatni azokat a kifinomult gasztronómiai irányokat, amelyek a későbbiekben várnak majd a vendégekre, hogy előre belekóstolhassanak a különleges kínálatba.

Société

A Société Házat megálmodói Közép-Európa egyik fontos kortárs művészeti, kulturális, gasztronómiai, design- és divatközösségi központjának szánják. Klubesemények, kreatív rendezvényterek, interaktív kortárs kiállítások, divatbemutatók és a területükön kiemelkedő szakértők által tartott workshopok keretében egész évben programokat és inspirációt biztosít majd.

További információ: http://www.societebudapest.com/hu/societe-demo