PRE-GO: kozmopolita kávézó és tésztabár

Szerző: | 2017.02.22 | Céghírek, Hírek

Számos hazai és külföldi siker után az Eventrend a Széll Kálmán téren is megméretteti magát: február 22-től egy lendületes, gyors hely, a PRE-GO helyben készült kávé- és tésztakülönlegességekkel várja mindazokat, akik épp csak megállnának megpihenni, mielőtt továbbmennének.

A PRE-GO a nagyvárosi forgatagban egy olyan hely, ahol mosolyogva fogadnak, frissen pörkölik a kávét, és frissen főzik a kedvenc tésztát. Megalkotásának célja a városi ember hétköznapi kérdéseire ad választ: kedvelt ételek, ízélmények minőségi, lokális alapanyagokból gyorsan elkészítve és kiszolgálva. Azoknak készült, akiknek csak néhány percük van, de nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség és a gyorsaság között.

PRE-GOA PRE-GO találkozási pont is, ahol barátságos környezetben helyben fogyaszthatóak kávék, szendvicsek, péksütemények, de kérhető tészta elvitelre is. Mi több, saját fejlesztésű applikációján keresztül hamarosan már akár a metróról is rendelhetünk elvitelre, hogy még 5 percre se kelljen várni.

Bottyán István, a PRE-GO egyik tulajdonosa – egyben a Városliget Café & Bar ügyvezetője – hitvallását így fogalmazta meg: „Régóta hiszem, hogy vállalkozóként a legfontosabb küldetésünk, hogy az emberek mindennapi kérdéseire adjunk választ. Amikor úton vagyok és sietek, számomra is a legfontosabb értékek között szerepel a gyorsaság és precizitás, ugyanakkor rajongásom a hazai gasztronómia iránt elkötelezetté tesz saját alapanyagaink használata mellett. E kettősség hívta életre a PRE-GO-t, amely egy ízig-vérig nagyvárosi kávézó és tésztabár, az alapanyagok tekintetében erős vidéki gyökerekkel.”