Prémium termékek a Torktól

Szerző: | 2016.02.04 | Céghírek, Hírek

Az adagolók használata a közösségi mosdókban mind a higiénia mind a praktikum szempontjából számtalan előnyt jelent, ám a prémium létesítmények gyakran egyedi megoldásokat alkalmaztak a mosdóhigiéniai termékek elhelyezésére. A most bevezetett Tork Image Design™ nevű, prémium termékcsalád azonban erre a problémára kínál megoldást.

A rozsdamentes, több elemből álló termékcsalád tagjai könnyen és gördülékenyen karbantarthatók és utántölthetők, ezzel segítve a kiszolgáló személyzet munkáját, valamint az elegáns designt kedvelő vendégek számára is különleges élményt nyújtanak.

„Több mint 3000 éttermi vendég bevonásával az SCA és globális márkája, a Tork megbízásából készített felmérésünk azt mutatta, hogy az ételek íze után a mosdók és az éttermi rész tisztasága a legfontosabb a vendégek számára. Tízből kilenc válaszadó szerint fontos, hogy a vendéglátó egységek mosdói legalább olyan színvonalat képviseljenek, mint az étkezési terület. A lassú kiszolgálás után a mosdók tisztasága egyben a második leggyakoribb szempont, amellyel a vendégek általában elégedetlenek éttermi látogatásaik során. Itt a részletek is igen fontossá válnak, így például ha a vécépapír, kéztörlőpapír és szappan csúcsminőségű, akkor ez a válaszadók 30 %-ának élményét javítja, és tízből hatan mindenképpen elvárják, hogy a mosdóban csúcsminőségű termékek legyenek” – mondja Badar-Szabó Virág a Tork marketing menedzsere.

A Tork a kivitelezők és az építészek munkáját 3D modellezéshez készített BIM képekkel is segíti, valamint a belsőépítészek és a vásárlók számára is inspiráló virtuális referencia mosdót is készíttetett, melyben látható, hogy az adagoló termékcsalád hogyan harmonizál környezetével:

A rozsdamentes acél és a prémium kivitelezésű műanyag művészi kifejezésmódja és a kifinomult anyaghasználata biztosítja a Tork Image Design™ adagolók hosszú élettartamát. A horizontálisan szálcsiszolt rozsdamentes acélból készült adagolók tökéletes harmóniában vannak bármilyen falburkolattal.  A rozsdamentes acél elemeknek hangsúlyos keretet adó fekete szegélyek dinamikus megjelenést kölcsönöznek a termékeknek. A fal és az adagolók közötti kis távolság keskenyebbnek láttatja a termékeket, árnyék vetül a falra, olyan benyomást keltve, mintha az adagolók lebegnének a fal előtt.

A termékcsalád kéztörlő-, kozmetikai kendő-, és toalettpapír adagolóból, hulladékgyűjtőből, valamint  a vendégek maximális kényelmét szolgáló ruhaakasztóból, és  a párizsi parfümszakértők által speciálisan a Tork számára kifejlesztett, a legújabb trendeket követő, gazdag és krémes, magnólia illatú Luxus Soft habszappant tartalmazó adagolóból és virág illatú illatosító spray adagolóból áll.

A formai és design elemeken kívül a Tork Image Design™ család termékei a funkcionalitás terén is különlegességeket kínálnak- szenzoros, érintésmentes adagolást, laponkénti csomagolást, könnyű karbantartást – a kiszolgáló személyzet és a felhasználók számára egyaránt, ráadásul a felületkezelt rozsdamentes acél megakadályozza a rozsdásodást és az ujjlenyomatok keletkezését egyaránt.