Professzionális főzőrendszer-telepítés: az optimális teljesítményért már az első naptól

Szerző: | 2022.08.02 | Hírek

Különleges pillanat, amikor egy iVario-t vagy egy iCombit a RATIONAL-tól először kapcsol be az új tulajdonos, mert ekkor derül ki, hogy mindent előre átgondoltak-e, és minden az ígéretek szerint működik-e. Gáz, víz, villany megfelelő? Tényleg 100 százalékos a teljesítmény? Az összes étel egyenletesen főzve kerül ki a főzőrendszerből? Aki a minősített Rational Service Partner által végzett professzionális telepítést választotta, az biztos lehet benne, hogy minden gördülékenyen fog menni, és azonnal munkába is állhat. 

„Álláspontunk szerint a professzionális telepítés az alapja az iVario és az iCombi sikeres működésének” – mondja Szekeres Tibor, a Rational Magyarország vezető értékesítési igazgatója, mivel a telepítési folyamatot a Rational pontosan meghatározza. Például nagyon hasznos, ha a tényleges telepítés előtt a helyszínen ellenőrizzük a körülményeket. Befér az ajtón a megrendelt készülék? Jó helyen vannak a víz-, gáz- és villanycsatlakozások? El kell még végezni valamilyen előmunkálatot? Miután ezeket a kérdéseket tisztáztuk, a következő lépés a rendszer zökkenőmentes telepítése és beállítása. A főzőrendszer most már használatra kész.

A professzionális telepítés tisztítási és ápolási utasításokat is tartalmaz. Hiszen ezek fontos építőelemek ahhoz, hogy a beruházás minél tovább megőrizze értékét, jelentősen csökkenjen a javítási igény, és csökkenjen a szükséges pótalkatrészek száma.

Fotó: Rational

Mivel a digitalizáció egyre fontosabb szerepet játszik, így a professzionális konyhákban is, a főzőrendszer opcionálisan integrálható a ConnectedCooking alkalmazásba a professzionális telepítés során. A digitális konyhairányítási rendszer ezután receptek létrehozására és kezelésére, higiéniai adatok archiválására és elkészítésére, valamint a főzőrendszer egyes részei távolról történő vezérlésére használható.

Szekeres Tibor  egy másik előnyt is említ: „A teljes körű garancia előfeltétele a szakszerű telepítés. Ekkor a garanciális feltételekben már benne vannak az alkatrészek, a munkaóra és a kiszállás.”

A professzionális telepítéshez a RATIONAL bármelyik minősített szervizpartnerét ajánlja, hogy garantálja a magas színvonalat és a legjobb termékismeretet. Szervizpartnerek országszerte megtalálhatók, az esetek nagy részében közel a RATIONAL főzőrendszerektől. A műszaki szervizről és a szervizpartnerek listájáról a rational-online.com oldalon talál további információkat.

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország
Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST
Szentmihályi út 167–169.
AsiaCenter, Nyugati szárny 2. emelet
Tel.: +36 30 200 8212

facebook     http://facebook.com/RATIONAL.AG
twitter         http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube      http://www.youtube.com/user/RATIONALAG

(X)