Professzionális mikrohullámú sütők minden esetre

Szerző: | 2018.09.19 | Céghírek, Hírek

A Panasonic világszerte piacvezető szerepet tölt be az otthoni, professzionális elektromos készülékek és berendezések fejlesztésében és gyártásában.

A mikrohullámú készülékek fejlesztésében szerzett több mint 45 éves tapasztalatunk a professzionális sütők kiváló minőségét eredményezi. A jelenlegi Panasonic termékcsalád speciális professzionális termékeket kínál bármilyen típusú piacra és mindenféle konyhába.

A rendkívül hatékony konyha a kulcsfontosságú folyamatok optimalizálását igényli, mint például a leolvasztás, a főzés és a felszolgálás – azaz az emberi munka hatékony felhasználását. A konyha minimális munkaerőköltségekkel való kezelése érdekében használja a professzionális Panasonic mikrohullámú sütők kínálta megoldásokat a következő három területen:

1. megoldás: gyors leolvasztás – a hatékonyság maximalizálása érdekében

A professzionális Panasonic mikrohullámú sütő gyors és akár leolvasztáshoz való használatával minimálisra csökkenti az étel elkészítéséhez szükséges időt, ezáltal biztosítva a rugalmasságot és a kínálat sokféleségét, valamint időt takarít meg, mely más célokra használható fel.

2. megoldás: gyors főzés – még akkor is, ha a személyzet nem megfelelően képzett

A professzionális Panasonic mikrohullámú sütők programozási területe lehetővé teszi, hogy a szakács programot adjon hozzá, így biztosítva a főzés során a gyors és megbízható eredményeket, még a csúcsidőben is, vagy ha a konyhai személyzet nem megfelelően képzett.

3. megoldás: gyors felszolgálás – a konyhai személyzet minimális kihasználásával

A napi változó számú ügyfélhez való alkalmazkodás érdekében csúcsidőben az alkalmazottak egyszerűen csak a „x2” funkciógombokat használhatják a két adaghoz vagy „x3” gombokat a három adaghoz. A megfelelő főzési idő automatikusan kerül kiszámításra és ugyanazt az eredményt érjük el, még akkor is, ha több adagot egyszerre főzünk. Ezáltal még a korlátozott létszámú személyzettel is gyorsan ki tudja majd szolgálni még a nagy számú vendégsereget is.

 

Tapasztalatunk terepen szerzett, nem laboratóriumi alapú

A Panasonic professzionális mikrohullámú sütőiben található kétszeres vagy akár négyszeres mikrohullámú források lehetővé teszik az ételek gyorsabb melegítését, a hagyományos mikrohullámú sütőkhöz képest. A főzés egyszerűen programozható gombokkal történik. Ezek a technológiák lehetővé teszik számunkra, hogy a lehető leggyorsabban elérjük a kívánt eredményeket. A programok beállítását és futtatását követően a személyzet a főzési folyamat során más feladatokra is összpontosíthat.

A mikrohullámú sütők átfogó kínálatának megtekintéséhez kattintson ide: https://www.panasonic.com/hu/consumer/haztartasi-keszulekek/mikrohullamu-sutok/pro-mikrohullamu-sutok.html

(x)