PROFESSZIONÁLIS MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK MINDEN HELYZETBEN

Szerző: | 2018.04.17 | Céghírek, Hírek

A Panasonic világszerte vezető szerepet tölt be a professzionális és a háztartásban használatos elektromos eszközök fejlesztésében és gyártásában, ami egy híresen magas minőség iránti igény bizonyítéka.

Mindez megmutatkozik az ipari használatra készült professzionális mikrohullámú sütőink legifjabb generációjánál is, melyek profitálnak a mikrohullámó sütők több mint 45 éves fejlesztésének tapasztalataiból.

A Panasonic termékpalettája a piac minden szektorára és minden konyhai helyzetre megfelelő, rendkívüli teljesítménnyel bíró, profi termékekkel rendelkezik. A mindennapos konyhai teendőkben lényeges előnyöket biztosítanak Önnek: a hatékony olvasztástól a kíméletes főzésig és mindezt a legjobb minőségben.

Függetlenül attól, hogy milyen élelmiszereket és főzési eljárásokat alkalmazunk, a mikrónak az ételek melegítésében betöltött működési elve miatt nincs konkurenciája. Mindemellett az ételt nem teszik ki a kívülről jövő hőségnek, hanem az a mikrohullámfelvételen és a molekuláris súrlódáson keresztül melegszik fel – ennek különleges előnyei vannak.

 

Professzionális mikrohullámú sütők

  1. előny: Átgondolt újraelőállítás

A helyes beállítással egy professzionális mikrosütőben melegítés közben nem jön létre újabb főzési folyamat. Így lehet egy már előtte elkészített ételt egyszerűen a felszolgálási hőmérsékletre felmelegíteni úgy, hogy a megjelenése, az íze és az állaga ugyanolyan maradjon.

  1. előny: Egyenletes főzés

Egy étel elkészítésénél egy professzionális Panasonic mikrohullámú sütőben a főzési idő rövidebb, mint a hagyományos mikrók esetében. Az ételt bármikor meg lehet vizsgálni, és a táplálkozástechnikai előnyei is meggyőzőek: a tápanyagok nem oldódnak fel. Az íz, a szín és a tápanyagok tulajdonságai – a vitaminok kivételével, melyek magas hőmérséklet esetén nem hőállóak – változatlanok maradnak.

  1. előny : Kíméletes olvasztás

A mélyhűtött ételek felolvasztásánál egy professzionális mikrohullámú sütő különösen hasznos, ha a gyorsaság és a kiváló minőségű végeredmény a fontos. A lefagyasztott hús néhány perc alatt felolvad, kevesebb nedvességet veszít és ezáltal jobb íze lesz. A zöldségeknél is a megjelenés, a szerkezet és a súly messzemenően megmarad.

Ahhoz, hogy az egész elkészítési folyamatot meggyorsítsuk, anélkül, hogy a munkaterület környezete felmelegedne, egy olyan mikrót kell használni, amely a kimeneti teljesítményt és a méretet a tényleges személyes elvárásokhoz és a hely adta lehetőségekhez igazítja.

A régóta nagy tapasztalattal rendelkező magas színvonalú professzionális mikrohullámú sütőket gyártó Panasonic olyan termékeket és technológiákat kínál Önnek, melyek pontosan megfelelnek az Ön elvárásainak, és amik olyan teljesítménnyel és erős szerkezettel rendelkeznek, amire Önnek napi szinten, a kemény bevetéseken szüksége van.

(x)