Puskás Öcsi és az Unicum

Szerző: | 2016.05.03 | Hírek, Italsor

Az Aranycsapat legendás kapitánya épp 50 éve, 1966 májusában vonult vissza a Real Madridból, ennek emlékére Puskás Ferenc arcképével ellátott Unicumot készített a Zwack, limitált példányszámban.

Zwack Sándor, a Zwack elnöke nem csupán családja futball mániájával indokolta a társítást, hanem azzal is, hogy Puskás Ferenc a legismertebb magyar, akire mindannyian büszkék lehetünk.

A Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpontban tartott bemutatón Szöllősi György, a Puskás Intézet igazgatója a Puskás-rajongók nevében köszönte meg, hogy a két hungarikum, Puskás Ferenc és a Zwack Unicum egy brandben kapcsolódhat össze. A múzeum állandó kiállításán a következő két hónapban egy vitrin is emlékeztet Puskás Ferenc dicsőségére, az időszaki tárlat becses darabja lesz egy 10-es számú mez, amelyet „Pancho” a Real Madridban viselt. Külön ez alkalomra szóló videóüzenetben üdvözölte a Zwack Unicum új termékét és emlékezett meg az évfordulóról Emilio Butragueno, a Real Madrid nemzetközi igazgatója is, aki Florentino Pérez klubelnök jókívánságait is tolmácsolta.