A Rational megnyitotta első magyarországi oktatóközpontját

Szerző: | 2018.11.06 | Események, Hírek

A termikus ételkészítésben világszerte piac- és technológiavezető vállalat erősíti jelenlétét Európában. November 6-án Budapesten nyílt meg a cég első magyarországi oktatóközpontja az AsiaCenterben.

A Rational vállalati filozófiájában első helyet foglalnak el a vásárlók számára biztosított előnyök, a német családi vállalkozás ezért világszerte nagy hangsúlyt fektet az egyes konyhák eltérő igényeinek megismerésére, és arra, hogy megfelelő megoldásokat kínáljon a számukra. Ez az egyik oka annak, hogy a vállalat saját oktatóközpontot nyit Magyarországon. A 180 négyzetméteres központban Szekeres Tibor értékesítési csapata mutatta be az innovatív termikus ételkészítési technológiákat a vásárlóknak.

Az új oktatóközpont konyháját a vállalat legfontosabb termékeivel szerelték fel: a konyhákban megtalálható a beépített intelligenciának köszönhetően a sütőtérben ideális feltételeket teremtő, így a kívánt eredményt biztosító kombipároló, a SelfCookingCenter, a kontakthővel működő multifunkcionális főzőberendezés, a VarioCookingCenter, amellyel főzni, sütni és olajban sütni is lehet; valamint a professzionális konyhákba szánt hálózati megoldás, a ConnectedCooking is.

 

A vállalat a későbbiekben olyan rendezvényeket szeretne tartani a központban, melyek keretében az érdeklődők közvetlenül a gyakorlatban tekinthetik meg és próbálhatják ki a berendezéseket. A létesítményben a Rational már meglévő ügyfelei számára is szerveznek szemináriumokat: „Személyre szabott tanácsadást és oktatást kívánunk biztosítani ügyfeleink számára azért, hogy a lehető leghatékonyabban tudják hasznosítani Rational berendezéseiket. Az új oktatóközpontnak köszönhetően még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni a magyarországi ügyfeleket.” – árulta el Alexander Wimmer, az EMEA ügyvezető alelnöke és a RATIONAL International AG ügyvezetője.

Tekintse meg képgalériánkat az eseményről: