Reggelizni hívnak a Stílusos Vidéki Szállodák

Szerző: | 2024.04.16 | Hírek

A Stílusos Vidéki Szállodák második alkalommal tartja meg Reggeli Fesztiválját május 1-jén, a Babérliget Kúria parkjában, Polányban. A résztvevő 15 vidéki szálloda ínycsiklandozó fogásokkal és italokkal készül a vendégeknek.

 

A szervezethez tartozó 15 vidéki szállodának már széles rajongótábora van, és immár második alkalommal lépnek ki a falaik közül, hogy megreggeliztessék vendégeiket. Titkos házi receptek alapján készítik el emblematikus reggeli ételeiket, bemutatva, milyen csodásan indulhat a nap, ha az egyik tagszállodában reggelizünk.

A Babérliget kúria házigazdái egész napos programokkal várják a vendégeket. A szervezők kényelmes, hangulatos pihenő helyekkel, plédekkel, chill-out hangulattal és medence parti pezsgő valamint fröccs bárral is készülnek. A helyszín kutyabarát, a Kosbor Panzió pedig kutyamenüvel és saját készítésű kutyakeksszel is készül a négylábú vendégeknek.

A Reggeli Fesztivál szervezésében résztvevő Stílusos Vidéki Szállodák a Babérliget Kúria (Polány), az Alsópetényi vendégházak (Alsópetény), a Fácánliget (Nádudvar), a Hotel Botanica (Dánszentmiklós), a Káli Art Inn (Köveskál), a Kistücsök Food &Room (Balatonszemes), a Kosbor Panzió (Magyarszombatfa), a Malomporta (Bozsok), a Montem (Mátraszentimre), a Nomád Hotel & Glamping (Noszvaj), a Páskom Cottages (Lajoskomárom), a Platános Kúria (Balástya), a Rosinante Fogadó (Szigetmonostor), a Villa Chez les Amis (Balatonszepezd) és a Villa Millenium (Balatonalmádi).

A Stílusos Vidéki reggeli 10 órakor kezdődik és formabontó módon egészen 17 óráig tart. A belépés a rendezvényre ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció egészen április 25-ig lehetséges. A hely befogadóképessége limitált, ezért a szervezők fenntartják a jogot, hogy a regisztrációt határidő előtt lezárják. A reggeli finomságok kóstolóadagok formájában vásárolhatók meg a standokon. Az egyes ételkóstolók ára 1500–4000 forint között mozog.
_____________________________________________
Forrás. Turizmus.com
Nyitókép: Stílusos Vidéki Szállodák