Az országos road show következő állomásai 2018. október 10-én Győr (ETO Park Hotel) és október 15-én Szeged (Hunguest Hotel Forrás).
A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Online regisztráció: vendeglatasakademia.hu
A programot kifejezetten a vendéglátás területén dolgozó kollégák számára állítottuk össze, az őket leginkább érdeklő kérdésekről. Hatósági ellenőrzések, üzemeltetési kérdések, munkaerő problémák, régi magyar konyha az új technológiák tükrében – ezekről folytatunk kötetlen eszmecserét.
A délelőtti előadásokat követően délután interaktív workshopokon és az egész napos szakmai kiállításon gyakorlati ismereteket és új termékeket ismerhetnek meg az érdeklődők.
Egy cégtől 3 fő jelentkezését is várjuk: éttermi vezető, séf, barista vagy felszolgáló.
Előzetes program:
09.00-16.00 SZAKMAI KIÁLLÍTÁS
Új alapanyagok, termékek, konyhai berendezések és technológiák, szoftverek a vendéglátás szolgálatában.
10.00-12.30 PLENÁRIS ÜLÉS
A délelőtt folyamán meghívott előadók segítségével járjuk körbe az üzemeltetés napi gondjait, a hatósági ellenőrzéseket, tippeket adunk a vendégekkel való kommunikációra és a munkaerő- illetve költséghatékonyságra.
12.30-14.00 Ebéd – Várszegi Zsoltnak, az Unilever Food Solutions vezető séfjének és a helyszín séfjének a közös bemutatásával
14.00-16.00 WORKSHOPOK
ÉTTERMI VEZETŐK, TULAJDONOSOK részére
moderátor: Szikora Katalin, a Vendéglátás Magazin lapigazgatója
Digitális szolgáltatások / Bősze Ákos, METRO HoReCa vezető
Simpra – vendéglátás egyszerűen, praktikusan / Farkas Magdolna, a GSS Hungary Kft. ügyvezetője
Az első bevételmenedzsment eszköz a vendéglátásban / Karaszi Csaba, Dining Hour társalapító
SÉFEK részére
moderátor: Horváth Ágnes, a Vendéglátás Magazin főszerkesztője
Séfektől séfeknek digitális úton / Hatvani Orsolya UFS Csatorna Marketing Manager
Ázsiai inspirációk két megközelítésből: 1, Tradicionális magyar ételek ázsiai fűszerezéssel; 2, Távol keleti konyha alapjai / Várszegi Zsolt UFS fejlesztő séf és Vomberg Frigyes séf
WORKSHOP – BARISTÁK, FELSZOLGÁLÓK, PULTOSOK részére
moderátor: Szuna Noémi, a Kávébárbazár alapitó-főszervezője
A Márkáról. Tradicionális olasz espresso / Gerőcs Árpád, értékesítési vezető Caffé Vergnano és Dilmah Tea
Dilmah Tea eszmeisége, minősége. Tea alternatív felhasználási lehetőségei, Ice Tea, t-long drinkek / Nagy Zsolt, Dilmah Tea szakértő
16.00 Rendezvény vége, good bye csomagok átadása a résztvevőknek.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Főtámogató: Unilever Food Solutions
További kérdés, kérés esetén forduljon hozzánk: info@vendeglatasakademia.hu