Az országos road show következő állomásai 2018. október 10-én Győr (ETO Park Hotel) és október 15-én Szeged (Hunguest Hotel Forrás).

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Online regisztráció: vendeglatasakademia.hu

A programot kifejezetten a vendéglátás területén dolgozó kollégák számára állítottuk össze, az őket leginkább érdeklő kérdésekről.  Hatósági ellenőrzések, üzemeltetési kérdések, munkaerő problémák, régi magyar konyha az új technológiák tükrében – ezekről folytatunk kötetlen eszmecserét.

A délelőtti előadásokat követően délután interaktív workshopokon és az egész napos szakmai kiállításon gyakorlati ismereteket és új termékeket ismerhetnek meg az érdeklődők.

Egy cégtől 3 fő jelentkezését is várjuk: éttermi vezető, séf, barista vagy felszolgáló.

Előzetes program:

09.00-16.00 SZAKMAI KIÁLLÍTÁS

Új alapanyagok, termékek, konyhai berendezések és technológiák, szoftverek a vendéglátás szolgálatában.

10.00-12.30 PLENÁRIS ÜLÉS

Az éttermek kötelező élelmiszerbiztonsági önellenőrzésének gyakorlati tudnivalói / Zoltai Anna, a NÉBIH Vendéglátás- és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának osztályvezetője

Jó és rossz példák az étteremnyitásra és az üzemeltetésre / Kiss Krisztián, Aqua-Gastro Kft., vendéglátás szakértő

GYŐR: Mit tegyenek a kiégett séfek, hogy újra lelkesek legyenek? / Csatlós Csilla, coach – üzleti szakértő

SZEGED: Mindennapi gondjaink / Varju Viktor, Bock Bistro Executive Séfje

Munkaerő- és költséghatékonyság a vendéglátásban professzionális alapanyagokkal / Várszegi Zsolt, az Unilever Food Solutions fejlesztő séfje

12.30-14.00 Ebéd – Várszegi Zsoltnak, az Unilever Food Solutions vezető séfjének és a helyszín séfjének a közös bemutatásával

14.00-16.00 WORKSHOPOK

ÉTTERMI VEZETŐK, TULAJDONOSOK részére

moderátor: Szikora Katalin, a Vendéglátás Magazin lapigazgatója

Digitális szolgáltatások / Bősze Ákos, METRO HoReCa vezető

Simpra – vendéglátás egyszerűen, praktikusan / Farkas Magdolna, a GSS Hungary Kft. ügyvezetője

Az első bevételmenedzsment eszköz a vendéglátásban / Karaszi Csaba, Dining Hour társalapító

 

SÉFEK részére

moderátor: Horváth Ágnes, a Vendéglátás Magazin főszerkesztője

Séfektől séfeknek digitális úton / Hatvani Orsolya UFS Csatorna Marketing Manager

Ázsiai inspirációk két megközelítésből: 1, Tradicionális magyar ételek ázsiai fűszerezéssel; 2, Távol keleti konyha alapjai / Várszegi Zsolt UFS fejlesztő séf és Vomberg Frigyes séf

WORKSHOP – BARISTÁK, FELSZOLGÁLÓK, PULTOSOK részére

moderátor: Szuna Noémi, a Kávébárbazár alapitó-főszervezője

A Márkáról. Tradicionális olasz espresso / Gerőcs Árpád, értékesítési vezető Caffé Vergnano és Dilmah Tea

Dilmah Tea eszmeisége, minősége. Tea alternatív felhasználási lehetőségei, Ice Tea, t-long drinkek / Nagy Zsolt, Dilmah Tea szakértő

16.00 Rendezvény vége, good bye csomagok átadása a résztvevőknek.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Főtámogató: Unilever Food Solutions

További kérdés, kérés esetén forduljon hozzánk: info@vendeglatasakademia.hu