Regisztráljon a Vendéglátás Akadémia szegedi állomására

Szerző: | 2018.10.09 | Céghírek

A Vendéglátás magazin harmadik éve rendezi meg országjáró szakmai road show-ját az Unilever Food Solutions főtámogatásával. Október 15-én, hétfőn ismét Szeged, a Hunguest Hotel Forrás lesz az edukációs programsorozat helyszíne, ahol tavaly is nagy sikerrel találkoztak a szakemberek.

A regisztrált vendégek, a vendéglátó szakemberek reggel 9 és délután 16 óra között tekinthetik meg azt a szakmai kiállítást, amelynek keretében új alapanyagokat, termékeket, konyhai berendezéseket és technológiákat ismerhetnek meg, és találkozhatnak a kiállító cégek képviselőivel.

Délelőtt 10 órakor kezdődik a plenáris ülés. Zoltai Anna, a NÉBIH Vendéglátás- és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának osztályvezetője beszél az éttermek kötelező élelmiszerbiztonsági önellenőrzésének gyakorlati tudnivalóiról, és ismerteti a hatósági ellenőrzések tapasztalatait.

Kiss Krisztián vendéglátás szakértő, a Vendéglátás magazin állandó szerzője az étteremnyitás és üzemeltetés jó és rossz példáiról beszél a hallgatóságnak.

A plenáris ülést Várszegi Zsoltnak, az Unilever Food Solutions fejlesztő séfjének előadása zárja, aki azt mondja el, hogyan lehet a munkaerőt kiváltani és költséghatékonyan dolgozni a vendéglátásban a professzionális alapanyagokkal – amelyeket a Séf szekcióban ki is lehet próbálni.

Az ebéd után workshopokban folytatódik a program:

ÉTTERMI VEZETŐK, TULAJDONOSOK

   • Digitális szolgáltatások / Bősze Ákos, METRO HoReCa vezető
   • Simpra – vendéglátás egyszerűen, praktikusan / Farkas Magdolna, a ügyvezetője

SÉFEK

 • Séfektől séfeknek digitális úton / Hatvani Orsolya UFS Csatorna Marketing Manager
   • Ázsiai inspirációk két megközelítésből: 1, Tradicionális magyar ételek ázsiai fűszerezéssel; 2, Távol keleti konyha alapjai / Várszegi Zsolt UFS fejlesztő séf és Vomberg Frigyes séf

BARISTÁK, FELSZOLGÁLÓK, PULTOSOK

 • A Márkáról. Tradicionális olasz espresso / Gerőcs Árpád, értékesítési vezető CafféVergnano és Dilmah Tea
   • Dilmah Tea eszmeisége, minősége. Tea alternatív felhasználási lehetőségei, Ice Tea, t-longdrinkek / Nagy Zsolt, Dilmah Tea szakértő

16.00 Rendezvény vége, goodbye csomagok átadása a résztvevőknek.

A vendéglátásban dolgozó szakemberek számára a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráláshoz kötött. Jelentkezni a www.vendeglatasakademia.hu oldalon lehet.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!