Rosalia a Városligetben

Szerző: | 2016.04.26 | Események, Hírek

Az ötödik alkalommal megrendezett Rosalia rozé- és pezsgőfesztivál új helyszínre költözik, és május 6-8. között a Városligetben, a Vajdahunyadvár mögött életre kel a park. Három napon át széles borkínálat, kiemelt rozé paletta, gyöngyöző és habzó borok, valamint pezsgők várják a borkedvelőket.

A több mint 50 borász borai mellett a street food széles kínálata is bemutatkozik, a Jazzy színpadon minden este koncert és éjszakába nyúló zene szórakoztatja a borozókat. Fellép az Intim Torna Illegál, a SuperStereo, és a Margaret Island.

A Liget Bora borértékelő játékkal a vendégek kiválaszthatják a tavasz legkedveltebb roséját, a Butlers Borkvíz Bárban borkultúrával kapcsolatos interaktív játékokat lehet kipróbálni, ha pedig csak heverészve borozgatnánk, akkor a hatalmas réten kiteríthetjük kedvenc pokrócunkat is. A Rosalia ideális időtöltés a kisgyermekes családoknakis, hiszen számos program várja a legkisebbeket: lesz kézműveskedés, kenyérsütés, kürtőskalács készítés, arcfestés, és mini KRESZ pálya is.

A fesztiválra a belépés ingyenes, a kóstoláshoz 1000.- forintért kristály kóstolópohár vásárolandó. A rendezvény fizetőeszköze a Festipay fesztiválkártya, illetve ingyenesen használható az érintés nélküli MasterCard PayPass és VISA payWave bankkártya.