A Séf Asztala gyarapszik – új egység a Kossuth téren

Szerző: | 2020.02.07 | Hírek

2020. február 8-ától hazánk egyik legismertebb és legszimbolikusabb lokációjában várja a vendégeket a Wolf András séf nevével fémjelzett étterem és pékség. Az ide betérők megismerhetik a nagy gondossággal válogatott alapanyagokból és alapos receptura alapján készülő régiós comfortfood fogásait.

Hogy mit jelent a régiós comfortfood? Pusztán azokat az ételeket, amelyek mi, magyarok szívesen eszünk. Kolbászféléket, rántott húst, aranygaluskát, nudlit és még egy csomó más, számunkra hétköznapi ételt. A hétköznapiság azonban nem köszön vissza a minőségben: válogatott alapanyagokból és jól átgondolt, kipróbált, alapos recepturával készülnek fogásaink – ráadásul frissen és gyorsan. Ha egy turista nem csak a romkocsmákra vagy Európa egyik legszebb belvárosára kíváncsi, hanem a gasztronómián keresztül ránk is, mindezt kiváló minőségben, akkor azt az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó helyszínen, a Kossuth téren könnyedén ki is próbálhatja.

Időjárás függvényében a teraszról is lehet majd élvezni az egyedi panorámát étkezés közben: a Dunára és a Parlamentre, valamint a környező épületekre, alkotásokra nyílik kilátás.

A korábbi jelmondat, amely szerint „ha számít, mit eszel”, most sem változott. Olyannyira nem, hogy Wolf András és csapata a legalapvetőbb élelmiszert, a kenyeret, ezzel együtt a pékárukat is minőségivé fejlesztette. 2 év kitartó kísérletezés után megszülettek azok a valódi kovászos termékek, amelyekre már András is azt mondja, hogy jó. Ez pedig garancia. Épp ezért a Séf Asztalában az ételek és italok mellett, különböző kenyerekhez, pékárukhoz lehet hozzájutni.

Az új Séf Asztala kínálata nem akar többnek látszani, mint ami: minőségi, finom, gyors és könnyen elérhető – azoknak, akik élvezik az életet, az étkezést, az ízeket és a szépséget!