Séf a Rácson – Online grillverseny

Szerző: | 2019.05.15 | Hírek

Indul Magyarország első online grillséf versenye!

Profi szakács és szeretné megmutatni a világnak és a szakmának, hogy mit tud egy profi kerti grillen produkálni? Szívesen promótálná éttermét? Esetleg hobbi grilles és szívesen kipróbálná magát egy online grillversenyen?

Jelentkezzen Magyarország hagyományos és népszerű nyílt grillversenyére!

Mit kell tennie, hogy részt vehessen Magyarország első online grillséf-verseny?

1. Regisztráljon a grillreceptek.hu/sefaracson oldal erre létrehozott felületén.

2. Töltse fel a kreatív grillrecepjét! Csak grillezett étel receptjével lehet nevezni. Mindegy, hogy húst, halat, zöldséget, gyümölcsöt vagy levest grillez, és az, hogy egy vagy több recepttel szeretne nevezni. (Nem egyszerű recepteket várunk! Nem elég, ha csak a hozzávalókat és az elkészítés módját írja le. Legyen kreatív! Írja meg úgy, mintha a saját blogjába, szakácskönyvébe, vagy a saját tévéműsorához írná meg a receptet.

3. Kérje meg a barátait, ismerőseit, hogy kövessék a versenyt és minél többen szavazzanak a receptjére az oldalon. 1-től 5-ig pontozhatják az olvasók a recepteket. (1-es a legrosszabb, 5-ös a legjobb pontszám)

4. A jelentkezési határidő lejárta után az olvasók szavazatait, valamint a szakmai zsűri szavazatait összesítjük. Így meglesznek a Séf A Rácson grillséf-verseny továbbjutói. Az olvasók által az első 3 legtöbb pontszámot és és szavazatot kapott jelentkező (átlagoljuk a receptek szavazatait és a pontszámokat – így érdemes minél több receptet feltöltenie minden versenyzőnek) azonnal bejut a következő fordulóba.

5. A továbbjutók több fordulós grillrecept és főzőversenyen vesznek részt. A versenyzők minden fordulóban új feladatot kapnak, egészen a döntőig. A feladatok között lesz receptírás, videós gyakorlat, de extrém grillezési verseny is. Néhány fordulót pedig élő grillshowk keretében rendezünk meg, hogy a zsűri és a közönség élőben is meggyőződhessen a versenyzők grilltudásáról. A zsűri figyelembe veszi: a saját receptek felhasználhatóságát, a főző tudást, a receptek egyediségét, a blogbejegyzések különlegességét, de a kommunikációs készségeket és a humort is. Minden fordulóval egyre kevesebb séfjelölt marad versenyben, egészen a 3 fős élő döntőig!

6. Aki nyer, az lesz Magyarország hivatalos BROIL KING  grillséfje. A döntő után egy szezonon át elkísérheti a BROIL KING grillkészülékeit a SpaTrend Kft. által szervezett rendezvényeire. Természetesen minden egyes rendezvényen való részvételért külön díjazásban részesítünk. Valamint megnyeri álmai grillkészülékét, a profi gázgrillek egyik legjobbikát, a BROIL KING Signet 320 Limited Edition Black-et.

A Pályázat elérhető a www.grillreceptek.hu/sefaracson weboldalon.