Sejtelmes reptéri live sessionnel debütált T. Danny az Unicum Akusztik második epizódjában

Szerző: | 2024.05.17 | Hírek

A tavaly indult Unicum Akusztik legújabb adásának főszereplője T. Danny. Magyarország egyik legfelkapottabb fiatal előadója a zenésztársaival, valamint a Follow the Flow zenekar frontemberével, Szakács Gergővel együtt szerepelt a gyógynövénylikőr márka egyedülálló látványvilágra és hangzásra építő zenei projektjében. A Tököli Reptér grandiózus hangárjában élő hangkeveréssel felvett három dalból akusztikus live session született, amely friss nézőpontból és újabb zenei stílusból ragadja meg a szakmai tudást, az elhivatottságot és nem utolsósorban az egyediséget, amely összeköti az ikonikus italmárkát az Unicum Akusztikban fellépő zenei tehetségekkel.

A sokmilliós hallgatottsággal rendelkező fiatal előadó csatlakozott az Unicum Akusztik második epizódjához: T. Danny rapper, dalszerző gondolta újra és játszotta el három slágerét akusztikus felállásban. Az Unicum Akusztik, amellett, hogy az élő hangkeverés formátumával felhívja a figyelmet a valós teljesítményre, és ezzel párhuzamot állít a zenealkotás és az évszázados múltra visszatekintő ital készítése között, páratlan és kihívást jelentő alkotói platformot is teremt a zenészeknek arra, hogy minden mesterséges eszközt mellőzve bontakozhassanak ki a videóklip forgatás során – áll a Zwack Unicum Nyrt. szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Az Unicum Akusztik forgatásánál kulcskérdés a videóklip rendhagyó helyszíne is. A második epizód különleges helyszínen kelt életre: a mezőktől ölelt, elhagyatott, ipari bunker jellegű Tököli Repülőtéren. A három különböző dinamikájú dal változatos berendezéssel és kiegészítő, társművészeti elemekkel szólal meg. Szakács Gergő, a Follow the Flow frontemberének közreműködése, az egysnittes felvételek, valamint az egyes klipeket összekötő Unicum-képsorok újabb és újabb színt emelnek a produkcióba.

Rendhagyó helyszín: a Tököli Repülőtér

A reptéri forgatás és az élő hangszeres produkció a Z generációs favorit, T. Danny számára is emlékezetes élményt jelent – örömmel mondott igent a megkeresésre. „Megtisztelő, hogy egy ilyen ikonikus márkával működhetek együtt, nagyon jólesett az Unicum felkérése. Az egyedi és izgalmas helyszín önmagában kihívást jelentett: végig a minőségi hangzásra törekedtünk. A featuring rengeteg plusz energiát hozott nekem, ráadásul Szakács Geri az egyik legjobb itthon az akusztikus műfajban. Bízunk abban, hogy a végeredmény legalább annyira tetszik majd a közönségnek is, mint nekünk” – mondta T. Danny.

A forgatásra ellátogatott Zwack Sándor is, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke. „Nagyon izgalmas élmény számunkra, hogy az Unicum Akusztikon keresztül egy másfajta alkotói folyamatnak is részesei lehetünk, és kapcsolódhatunk a legkülönbözőbb zenei területekről és korosztályokból érkező művészekkel. Örömmel és a jövőt illetően optimizmussal tölt el bennünket ez a kezdeményezés” – mondta Zwack Sándor.

Zwack Sándor is ellátogatott a forgatásra

Az Unicum Akusztik második adása május 8-tól elérhető T. Danny YouTube-csatornáján: https://www.youtube.com/watch?v=KgIObfbbvgQ
_________________________________
Képek: Zwack Unicum Nyrt.