SIGEP digitális vásár 2021-ben az édesipari foodservice szolgálatában

Szerző: | 2021.02.01 | Bennfentes, Hírek

Networking, termékújdonságok, kitekintés a globális ellátási láncra, élő közvetítésben dolgozó mesterek: az Italian Exhibition Group március 15-17. között rendezi meg a Sigep Exp The Digital Experience digitális vásárt, egy új és hatékony online platformon.

A SIGEP nemzetközi vásár 2021. március 15-17. között digitális formában, majd 2022. január 22-26. között élőben várja a látogatókat Riminiben. Európa vezető fagylalt, cukrászati, sütőipari és kávé vására 2021-ben Sigep Exp The Digital Experience néven jelentkezik. A szervező Italian Exhibition Group (IEG) az édesipari szektornak szánt online eseményt mérföldkőnek tekinti a 2022. januári élő vásár felé vezető úton.

Az olasz állam pandémia elleni intézkedései nem teszik lehetővé 2021 első negyedévében vásárok és kiállítások élő vagy hibrid lebonyolítását. A piaci szereplők ezért a digitális csatornákat tekintik a kommunikáció legjobb eszközének. Az IEG vásárszervező a Sigep-et alapvető jelentőségűnek tartó kiállítók, látogatók, egyesületek, az Olasz Külkereskedelmi Intézet és a média partnerek közreműködésével idén is lehetővé teszi, hogy a szektor képviselői találkozzanak és megismerjék a 2021-es szezon piaci újdonságait.

Sigep Exp digitális esemény az édesipari vendéglátás és az ehhez kapcsolódó technológiák nemzetközi bemutatója lesz. A cégek termékújdonságai mellett a Sigep Exp The Digital Experience bemutatja minden érintett ágazat tendenciáit, mely az elmúlt években ikonikussá tette a rendezvényt, különös tekintettel az online értékesítési csatornákban rejlő lehetőségekre és a fenntarthatóság kérdésére.

Ezen kívül a Sigep Exp elviszi a résztvevőket a műhelyekbe: a tészták elkészítése és az előállítási technikák nyomonkövetése során felfedezhetik a fagylaltok, édességek és péksütemények gyártásának folyamatos fejlődését.

Az IEG az esemény megrendezésével kívánja segíteni az olasz gyártás szempontjából kiemelt szektorok újraindítását. A járványhelyzet ellenére a cégek már az újranyitásra és az új szezonra készülnek, melynek a Sigep egyik első állomása lesz. Az IEG ezen kívül tematikus napokat szervez majd az idei év folyamán márciustól decemberig, jövő januárban pedig klasszikus formában tervezi lebonyolítani a Sigep-et.

További információ a Sigep Exp The Digital Experience vásáron való részvételről: budapest@ice.it