Sirha Budapest – kedvezményes jelentkezés

Szerző: | 2019.10.23 | Hírek

Bő egy hét, és lejár a Sirha Budapest kedvezményes jelentkezési időszaka, így aki szeretne 13% helydíjkedvezménnyel csatlakozni a kiállítási terület 80%-át lefoglaló vállalkozásokhoz, annak október 31-ig szükséges beadnia jelentkezési lapját.

A Sirha Budapestre legutóbb 21.500 szakember érkezett, akiknek 32%-a érkezett a szálloda-, illetve vendéglátóiparból. Őket 2020-ban újra várja a Bocuse d’Or magyar döntője, a Sirha Budapest Desszert Verseny és a Közétkeztetési Szakácsverseny, sőt a tervek szerint 2020-ban a kiállításon először került megrendezésre a fiatal szakácsok versenye, a Chaîne des Rôtisseurs.

Mindezek mellett konferenciát szervez a a Magyar Pékszövetség, a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség és a Felelős Gasztrohős is. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége pedig a szakkiállításon tartja fővárosi régiós ülését.

Bővebb információkért látogasson el a www.sirha-budapest.com weboldalra! A Sirha Budapest kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiatámogatója a Trade Magazin.