Sör-truck népszerűsíti a Pilsner Urquellt

Szerző: | 2018.05.02 | Hírek

Április 27-én este a Pilsner Urquell nagykövetei és márkamenedzsere leplezték le az országos körútra induló Pilsner Urquell Truck-ot, amelynek küldetése, hogy minél több emberhez juttassa el az egyenesen Plzeňből hozott csapolt sör élményét és a három tradicionális cseh csapolási technikát.

A Truck avató buliján az esemény házigazdái, Szabados Gábor, a Pilsner Urquell márkamenedzsere, Polgár István és Wendler Kristóf, a Pilsner Urquell magyar nagykövetei segítségével sok minden kiderült a Pilsner Urquellről és küldetéséről. A Truck egy egész éven keresztül járja majd az országot az egyenesen Plzeňből hozott tudással felvértezve, a frissen festett, feldíszített és berendezett járműben minden megtalálható, ami egy igazi Pilsner Urquell tökéletes csapolásához szükséges. A különleges járműnek köszönhetően nem csak Budapesten, hanem vidéki városokban, fesztiválokon bárki közelebbről megismerheti majd a Na Dvakrát (Ropogós), a Hladinka (Selymes) és a Mlíko (Tej) csapolásokat. Az országjáró körút során olyan csapolók kínálják majd a sört, akiket a Pilsner Urquell nagykövetek képeztek ki a szükséges tudással.

„Idei célunk, hogy eljussunk közel 40 magyarországi fesztiválra – ebből körülbelül fele-fele arányban budapesti és vidéki helyszínekre – s ezáltal a lehető legtöbb ember megismerhesse a hibátlanul csapolt aranyló lágert. A fogyasztók abból a három típusú csapolási technikából választhatják ki magunknak a nekik tetszőt, melyeket Csehországból hoztunk el” – mondta el Polgár István. „A tavalyi év során a minőség állt a középpontban, melynek keretében megközelítőleg 100 egységben jártunk Kristóffal karöltve, és képeztük ki a csaposokat és vendéglátósokat az eredeti cseh Pilsner Urquell csapolási technikára. Idén a Truck segítségével már nem csak vendéglátóhelyeken, hanem a fesztiválokon keresztül is lehetőségünk nyílik megismertetni az emberekkel az igazi plzeňit.”

„Bízunk benne, hogy a Truck még több helyre elviszi azt az élményt, melyet a különböző csapolási technikák nyújtanak. A fogyasztók nem csupán megkóstolhatják majd a kellemesen szénsavas és Magyarországon rendkívül népszerű Na Dvakrátot, a selymes Hladinkát és az édes ízű Mlíkot, hanem a csapolók által a technikák mögött álló cseh tradíciókat is megismerhetik” – mondta el Szabados Gábor, a Pilsner Urquell márkamenedzsere.