Sörfesztivál debütál Balatonföldváron

Szerző: | 2017.07.25 | Események, Hírek

Az alsóörsi és a keszthelyi sörünnepek után a déli partra veszi a Serfőző csapata az irányt, hogy július 26-30. között az első Balatonföldvári Sörfesztiválon programokkal, enni és persze innivalókkal várják a közönséget.

Szerintük ugyanis a közel 1200 méteres parti sétánnyal rendelkező város kiváló helyszíne lehet egy nyárközepi koncertes, bulizós sörfesztiválnak.

Lager, lambic, pilseni, APA, IPA, EPA, barna, félbarna, gyümölcsös, búza egyaránt kóstolható szerdától vasárnapig a Fesztivál téren, a legnagyobb melegben is kellemes árnyékot nyújtó fákkal körbevett Balaton-parti sétányon. És itt a sörök mellett röviditalokkal, fesztiválos és street-food ételekkel, édességekkel és kézműves árusokkal is találkozni lehet.

A szervezők zenei és kulturális programokkal is készülnek, többek között a Magyar Tudományos Akadémia munkatársa, Katona „sörtörténész” Csaba minden nap sörtörténeti előadást, sörivóversenyt és sörkóstolókat vezet, de koncertek és DJ-k is szórakoztatják a közönséget.
Kiállítók a teljesség igénye nélkül:
Fóti Sörfőzde, Cerna Hora, Permon, Holba, Domján Sörfőzde, Sümegi, Rothbeer, Etyeki, HopTop Brewery, Dimbo Lab, Mad Scientist, Wihenstephaner, Gallica, Bigfoot, Corsendonk, Delirium, Paljas, Floris Kriek, Primátor, Krusovice, Grill Király.

A rendezvényre a belépés ingyenes. További információ: https://www.facebook.com/events/104866203516519