Sörös kanapé a Staropramentől

Szerző: | 2016.10.05 | Hírek, Italsor

A Staropramen idén ősszel új szintre elemei az otthoni sörözési élményt, és egy nem mindennapi kampány keretében Magyarországra is elhozza minden sörkedvelő álmát, a számos kényelmi funkcióval és a nélkülözhetetlen sörhűtővel felszerelt különleges bútordarabot, a Staropramen Sofát, amelyet nyereményjátékon kínál fel az érdeklődőknek.

Az egyedi design alapján készült, csúcstechnológiás Staropramen kanapét a tökéletes sörözési élményt szem előtt tartva tervezték, ami elengedhetetlen alapbútora lehet minden sörrajongónak.

A limitált darabszámban készült szófa egy sor kiegészítővel érkezik, amelyek közül a legizgalmasabb a beépíett sörhűtő, amiben akár 14 üveg Staropramen is elfér. Ezen kívül a kanapé tartozéka egy Bluetooth-os hangszóró, található rajta polc a könyveknek és magazinoknak, a könyöklőn külön helyet alakítottak ki a söröknek, valamint egy beépett töltőaljzatot is találunk a bútoron, hogy mindig maximális energiával vethessük bele magunkat a kikapcsolódásba.

„Szerettük volna, hogy a klasszikus értelemben vett sörszezon végével se kelljen lemondaniuk a fogyasztóknak a különleges sörélményekről, és az otthon kényelmében is  a lehető legtöbbet tudják kihozni egy lazulós estéből vagy baráti összejövetelből. A Staropramen Sofa minden olyan kiegészítővel rendelkezik, ami ezt lehetővé teszi.“ –mondta Ruip Balázs, a Borsodi Sörgyár Kft. prémium márkamenedzsere.

A márka hazai szerelmesei 2016. szeptember 23-tól október 9-ig játszhatnak a 2 darab egyedi kanapéért a Startopramen Facebook-oldalán.

A Staropramen Sofa projekt kreatív koncecióját a Staropramen International felkérésére a BBDO Zagreb készítette , és a kampány Magyarországon kívül 4 országban fut majd a kelet-közép-európai régióban: Horvátországban, Bulgáriában, Szerbiában és Montenegróban. A Straopramen Sofa tervezése és gyártása a horvát Brigada dizájn ügynökség nevéhez fűződik.