St. Andrea a legjobbak közt

Szerző: | 2020.02.28 | Hírek

Örömmel osztjuk meg a hírt, a St. Andrea Restaurant 2020-ban ismét az ország legjobb éttermei között van.

Magyarország legrégebbi gasztronómiai platformja, a Dining Guide szerint a St. Andrea Restaurant az egyik legbiztosabb szereplője a Volkswagen­-Dining Guide TOP10 éttermi listának:

„A rendszeres teltházzal futó étterem magabiztosan képviseli az innovatív, modern magyar konyhát. Az elegáns étterem bátran vállalja a marhapörköltet, töltött káposztát, véres hurkát és mákos gubát, a Békés megyei származású Barna Ádám séf jó ízléssel alkotja újra a magyar polgári és vidéki konyha klasszikusait” – írják a mai napon megjelenő Volkswagen-Dining Guide TOP100 Étteremkalauzban.

Külön öröm számunkra, hogy idén is több toplistájukra felkerültünk. A tavalyihoz hasonló módon kiemelik éttermi szervízünket, és üzleti ebédkínálatunkat, de nagy büszkeség, hogy konyhánkat a legjobb progresszív konyhák közé is sorolják. Büszkék vagyunk egész csapatunkra, és hálásak vagyunk természetesen vendégeinknek is.

Az idei év egy különleges évforduló miatt is fontos számunkra. Idén öt éve nyitotta meg éttermünk kapuit. Ennek apropóján egy ünnepi vacsorára invitáljuk vendégeinket. Április 23-án este, reméljük, hogy sok ismerős arcot látunk majd a csak erre az alkalomra összeállított vacsora asztalai mellett. Jó lesz azok között lenni, akik akár már a St. Andrea Restaurant nyitása óta hűségesen látogatnak el hozzánk időről időre. A részletekkel még jelentkezünk.