December 8: a street food éjszakája

Szerző: | 2016.12.07 | Események, Hírek

A budapesti street food szféra harmadik alkalommal is összefog, hogy megmutassa a nagyközönség számára, milyen sokrétű, mennyire zseniális, milyen közel van, és mennyire finom ez a műfaj. December 8-án, csütörtökön, 18:00-tól újra itt a Street Food Éjszakája, ahol a többi „A … Éjszakája” típusú rendezvények tematikájának megfelelően saját üzlethelyiségükben várják majd a street food bárok és éttermek az érdeklődőket, ahol mindegyikük 20-50% közötti árkedvezménnyel, valamint különleges, adventi menüvel készül erre az estére.

Már most nagy az érdeklődés, és több ezren böngészik a flyerz.hu street food adatbázisát, melyben az összes, a Street Food Éjszakájához csatlakozott hely megtalálható adataikkal, leírásukkal, az adott kedvezmények mértékével és különleges adventi menüjükkel együtt.

A budapesti street food népszerű hulláma egyre több olyan helyet mutat fel, melyeknek itt az ideje, hogy reflektorfénybe kerüljenek. Kiemelkedő kuriózumnak számít például a Budapest Barbecue Company, mely az eredeti amerikai barbecue közösség életérzését és profizmusát hozta el Budapestre. Vagy a Gringos Amigos, amely a tex-mex vonalat képviseli magas fokon, aminek egyedi hangulatú casual fast food étterme magával ragadja a mexikói konyha szerelmeseit. A Raqlap, Budapest első gasztro & street bárja a főváros legkisebb fesztiváljaként aposztrofálja magát – itt több street food remekkel is találkozhatunk, többek között pulled pork szendvicscsodákkal és több mint százféle fröccsvariációval.

A III. Street Food Éjszakája egy kicsit más lesz, mint eddig, hiszen Budapest határait elhagyva Szegeden is csatlakoznak az eseményhez street food-ot kínáló vendéglátóhelyek. Velük együtt több mint 60 helyen várják a street food bárok a műfaj szerelmeseit,

További információ: https://www.facebook.com/events/542294309308410/ , http://www.flyerz.hu/streetfood/