Szavazás az Ország Sörére

Szerző: | 2016.11.02 | Hírek, Italsor

Az egyre színesebb hazai sörkínálatban, a fogyasztók segítségével keresik a legnépszerűbb magyar kisüzemi sört novemberben. A legkedveltebb ital jogosult lesz az „Ország Söre” cím viselésére.
Október 31-én indult a Beerselection.hu kampánya, amelyben Magyarország legkedveltebb kisüzemi sörére szavazhatnak a fogyasztók. Emellett novemberben izgalmas sörkóstoló kurzusokon vehetnek részt; a hónap végén pedig értékes nyereményeket sorsolnak ki a résztvevők között.

A szervezők felkérését 20 hazai kisüzemi sörfőzde fogadta el, és jelölt a saját szortimentjéből egy-egy sört a versenybe. A sörökre ezen az oldalon lehet szavazni, részletesebb leírást pedig a kampány médiapartnere, a Beerporn.hu itt közöl a versenyzőkről.

A szavazók november 10-én, 17-én és 21-én szakember által vezetett, előadással egybekötött sörkóstolásokon vehetnek részt. Itt többet is megtudhatnak a versenyben induló sörökről és jobban is megismerhetik a készítő sörfőzdéket, valamint értékes sörcsomagokat, ajándékokat nyerhetnek.

A szavazás november 30-án zárul, a legnépszerűbb kisüzemi sört készítő sörfőzde terméke plakettet kap, valamint 200 000 Ft értékű hirdetési csomagot a Beerporn.hu oldalon.

Az Ország Söre díjátadó ünnepségére december 3-án kerül sor.