Széll Tamás és Szulló Szabina a lyoni felkészülésre koncentrál

Szerző: | 2016.07.28 | Céghírek, Hírek

Az Onyx étterem a nyári szabadság után augusztus 23-tól új nyitvatartási idővel és megújult csapattal várja vendégeit. Széll Tamás és Szulló Szabina viszont távozik, hogy kizárólag a Bocuse d’Or versenyre koncentrálhassanak – írja közleményében az Onyx étterem.

Céljuk, hogy a világversenyen száz százalékosan teljesítsenek, és Magyarország dobogóra kerüljön a világ legrangosabb szakácsversenyén, ezért egyelőre minden energiájukat a versenyre való felkészülésnek szentelik.

Az étterem minden munkatársa szorít a sikerért, és a régi-új csapat igyekszik bizonyítani, hogy kiváló tanítványként legalább azt a minőséget nyújtják majd, mint mestereik.

A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben Hamvas Zoltán nem hagyja el az Onyx-ot, pusztán éttermi igazgatói munkakörét szünteti meg (tulajdoni részét megtartva), hogy a Bocuse d’Or Akadémia elnökeként segítse a magyar csapat felkészülését a 2017. januári lyoni világversenyre.

A Vendéglátás magazinnak nyilatkozva korábban elmondta: az augusztusi pihenő után szeptemberben kezdődik a felkészülés, először a hús tematikával, majd a hal versenyszám kihirdetése után, novembertől mindkét tálra koncentrálva.

A Bocuse d’Or lyoni döntőjére 2017. január 24-25-én kerül sor Lyonban.