Szendvicsmenük és üzenetek

Szerző: | 2016.11.21 | Céghírek, Hírek

Budapest egyik leggyorsabban fejlődő városrészében, a Corvin-negyedben folyamatosan nyílnak az újabb és újabb vendéglátóhelyek – mint például a Bridges Food Bar.

A tulajdonosok először csak közösségi szálláshely nyitását tervezték, de a századfordulós polgári ház földszintjén megvásárolt lakásokhoz tartozott egy Üllői útra néző üzlethelyiség is, amelyet végül étteremként nyitottak meg. Míg a belső terekre az egyszerű, kortárs dizájn, addig a szezonális és friss alapanyagokból készülő ételekre a letisztult kreativitás jellemző. S ez utóbbi koncepciójáért a budapesti streetfood szcéna jó ismerője és formálója, Veégh Attila, a Karavánból ismert Mangalica és Társai tulajdonosa és a Mangalica Fesztiválok főszervezője és Dóczi György, a séf kezeskedik.

Október 25-től teljesen új étlappal várják a vendégeket, ahol szinte minden főételük szendvics változatban is rendelhető. És nem csak enni lehet itt: Müllner Dóra tévés-rádiós szerkesztő, újságíró évek óta gyűjti és fotózza az A/4-es papírokon közölt különböző köztéri üzeneteket, amelyek gyűjteménye most a Bridges Food Bar falait díszíti.

Fotó: Fekete Antonio / Antonio Photography