Szuperprémium whiskykkel bővül a Coca-Cola HBC portfóliója

Szerző: | 2023.09.28 | Hírek

A The Macallan Sherry Oak termékcsaládjának három különleges italával bővül a Coca-Cola HBC Magyarország prémium alkohol portfóliója. Az első töltésű, dominánsan európai sherry tölgyfahordókban 12, 18, illetve 25 évig érlelt whiskyk a The Macallan jellegzetes ízvilágát, kiemelkedő minőségét hozzák el a fogyasztók számára, miközben demonstrálják a készítők elkötelezettségét a páratlan single malt whiskyk iránt. Az italcsalád limitált készlettel rendelkező szuperprémium 25 éves whiskyje elsőként a budapesti Four Seasons Múzsa Bárjában lesz elérhető – áll a társaság közleményében.

A Coca-Cola HBC Magyarország prémium alkohol portfóliójában több mint kétszáz különböző termék található meg, ezek közé tartoznak a kiváló minőségű The Macallan single malt whiskyk. A márka kizárólagos hazai disztribútoraként a vállalat elsősorban a vendéglátóiparban és a webshopokban forgalmazza a szuperprémium italokat, limitált darabszámban, évente mindössze néhány ezer palackot értékesít partnerei számára. A Coca-Cola HBC Magyarország kínálatában elérhető The Macallan whiskyk értéke széles skálán mozog és akár a palackonkénti több millió forintot is elérheti. A most érkező Sherry Oak termékcsalád whiskyjeivel kilencre emelkedik a The Macallan márka hazai jelenléte.

Az időtlen érzéki utazásra hívó The Macallan Sherry Oak termékcsalád single malt whisky termékei európai, Észak-Spanyolországból származó tölgyfából készült sherrys hordókban készültek, hogy még gazdagabb és összetettebb ízélményt kínáljanak a fogyasztók számára. A The Macallan Sherry Oak single malt whiskyjeiben a gyömbér és az aszalt gyümölcsök aromái jelennek meg, az ízek intenzitása pedig a termékcsalád egyre hosszabb idei érlelt italain keresztül bontakozik ki.

A telt, arany színnel rendelkező 12 éves The Macallan Sherry Oak érett karaktere gazdag fás-fűszeres ízvilággal, valamint a szerecsendió és az aszalt gyümölcsök jegyeivel válik teljessé. Az ital hosszan tartó, lágy lecsengésében a gyömbér köszön vissza.

A 18 éves The Macallan Sherry Oak whiskyt nagyobb részt európai, kisebb részben amerikai tölgyfahordókban készítették, melynek köszönhetően az ital a gyömbér, az étcsokoládé, a mazsola és a datolya jegyeit hordozza.

Az igazi különlegességnek számító The Macallan Sherry Oak 25 éves single malt intenzíven gazdag, karakteres és füstös ízvilágot kínál. A tökéletesen kiegyensúlyozott italt a citrusok és az aszalt gyümölcsök jegyei jellemzik.

A Sherry Oak termékcsaládba tartozó három új ital a jövőben a Coca-Cola HBC Magyarország bizonyos prémium vendéglátóipari vevőpartnereinek kínálatában válik elérhetővé a fogyasztók számára. Az érdeklődők a The Macallan Sherry Oak 25 éves single malt whiskyt az elkövetkező fél évben kizárólag a budapesti Four Seasons Múzsa Bárjában kóstolhatják meg a Coca-Cola HBC Magyarország és a luxus kézműves koktélbár között tavaly megkezdett, gyümölcsöző együttműködésnek köszönhetően.
_______________________________________
FOGYASZD FELELŐSSÉGGEL!
_____________________________________________________________________
Kiemelt kép: The Edrington Group/Coca-Cola HBC Magyarország