Találka a Balaton felett

Szerző: | 2016.07.13 | Események, Hírek

Július 23-án immár harmadik alkalommal rendezik meg a szervezők a Bohém Légyott kultúrfesztivált az Északi-part egyik legszebb teraszán, a Gilvesy Pincészet Birtokán.

A fesztivál célja, hogy újabb élményekkel töltse meg a Szent-György hegyi borvidéket, és egy helyre hozza mindazt ami szemnek, szájnak no meg a fülnek ingere. A180 fokos balatoni panoráma és a frissítő borok mellé igazi ínyencségekkel készül az esemény gasztronómiai felelőse, Czinege Tamás vezetésével a budapesti Sarki Fűszeres. Lesz mangalicacsászár, ördöghal-máj almás-zabos pirított krutonnal és sült kápiával, valamint a fesztivál névadója, a Bohém Cuvé ihlette „hamburger” is, de persze a vegetáriánus vendégek sem maradnak éhesen.

A naplemente mellé meghallgatható a Zrinyi Pop együttes, majd Hegyi Dori akusztik band, végül pedig DJ Kölyök Jazz, Funk, Nu-Disco dallamokkal perdíti táncra a közönséget.

A különleges hangulatú kulturális eseményre idén is 300 látogatót várnak. A nagy érdeklődés miatt érdemes időben szállást foglalni és jegyet váltani. Jó hír, hogy idén közvetlen buszjáratokat indít a pincészet Balatonfüredről és Badacsonyból is.

További részletek: https://www.facebook.com/events/1703672436539136/