Tavaszig búcsúzik a Hollóköves Bisztró

Szerző: | 2022.11.01 | Hírek

A téli szezonban a régi/új helyükön (az Ófalu elején található Látogatóházban) már csak kávézóként találkozhatunk a népszerű vendéglátóhellyel.

Döntésüket – hivatkozva a bizonytalan gazdasági helyzetre és a megemelkedett rezsiköltségekre –  Facebook-oldalukon közölték követőikkel. Azonban hangsúlyozták, hogy csak ideiglenesen zárnak be, tavasszal visszatérnek, ráadásul teljesen új éttermi branddel mutatkoznak majd be.

Fotó: facebook.com/hollokovesbisztro

Mint írják: „A tavaszig tartó időszakban előkészítjük a jövő évi nyitást, melynek keretében egy teljesen új éttermi brand mutatkozik majd be! Ezen kívül, terveink szerint megnyitja kapuit a Hollókői Konyha gasztronómiai élményközpontunk is! Az étterem ideiglenes bezárása nem érinti a Hollóköves Vendégházak működését, továbbra is keressetek minket bizalommal, ha autentikus szálláshelyet kerestek az ófaluban! Izgalmas és munkával teli időszak elé nézünk, reméljük Ti is velünk maradtok és követitek oldalainkat, ahol elsőként számolunk majd be az újranyitásról és az újdonságokról!”