Innovatív asztalfoglás

Szerző: | 2017.01.25 | Céghírek, Hírek

2016 őszén indult „A Te asztalod” innovatív gasztronómiai portál, mely felrázza az éttermi asztalfoglalás menetét, közösségi teret hoz létre a vendég és a vendéglátóhely között.

„A Te asztalod” nevű újonnan indult innovatív gasztronómiai szolgáltatás lényege, hogy a kizárólag aznapi és következő napi szabad éttermi asztalaikat maguk az éttermek teszik közzé a www.ateasztalod.hu oldalon. Ezáltal valósul meg a szolgáltatás azon célja, hogy aktuális, asztalfoglalásra irányuló ajánlatokat közvetítsen és információval lássa el az étterem látogatókat, akik az azonnali foglalás lehetőségével döntési helyzetbe kerülnek, jelentősen lerövidítve az étteremválasztás, a „hová menjek” dilemmáját.

Az éttermi vendégek tehát a hely kiválasztásához, a program szervezéshez kapnak aktuális segítséget, eléjük tárul összegyűjtve az aznapra, illetve másnapra elérhető összes szabad, kedvezményes asztal. Így modern keretek között, gyorsabban hozhatják meg döntésüket, foglalhatják le asztalukat.

A szolgáltatás segítségével nem a vendég keresi meg a szabad asztalt, hanem a szabad asztal találja meg a vendéget. Az oldal egy közösségi teret hoz létre, ahol közelebb kerül egymáshoz a vendég és a vendéglátóhely. A felhasználók számára a regisztráció egyszerű és ingyenes. A szolgáltatás mobileszközökre optimalizált, így bárhol, bármikor el lehet kezdeni az ajánlatok böngészését.

„A Te asztalod” folyamatosan bővíti partnerei körét és várja a minőségi vendéglátást képviselő éttermek jelentkezését. (x)