Termékbemutató a sütés jegyében

Szerző: | 2015.04.02 | Céghírek, Hírek

A vaj reneszánszát éljük: minden, aminek vajas íze van, egyre kedveltebb, mind a háziasszonyok, mind a vendéglátósok körében. Az egyik legkedveltebb élelmiszeripari márka tájékoztatóján a húsvéti sütéshez való újdonságokat ismertették.

A Vénusz sütőmargarinok között érdekesség a vaníliaízű, amely egyesíti a vaj aromáját a vanília kedvelt zamatával, ráadásul a termékek laktózmentesek, így tejcukor-érzékenyek is fogyaszthatják. Ez főleg az édes, míg a vajízű variáns sós sütemények készítéséhez ajánlott. Egy másik új margarin 47 százalékos vajtartalmú és sós változatban is kapható, a hűtőből kivéve azonnal kenhető.

A tájékoztató egy hamarosan nyíló új pékségben-kávézóban-reggelizőben zajlott, ahol a Király utca egyre növekvő hazai és külföldi turistaforgalmának, illetve a környékbeli irodáknak köszönhetően bizonyára gyorsan kialakul a törzsvendégkör.

Nem dolgoznak mélyhűtött áruval, a pékek helyben sütik a saját maguk által formázott kifliket, kalácsokat, és nyuszi formájú kenyereket – a rendezvény afféle soft opening próbának is megfelelt és kitűnően vizsgáztak. Nagy sikere volt a retró bundás kenyérnek, amelyet a cég sütőolajával készítettek igazán ropogósra.

A Paninficio de Basilico olasz neve ellenére a magyar áruk és kézműves termékek piaca is kíván lenni a jövőben.