Turisztikai szolgáltatók jelentkezését várja a SZÁLLÁSVADÁSZ!

Szerző: | 2018.10.03 | Hírek

Az egyik legnagyobb belföldi vendégforgalmat közvetítő OTA, a Szállásvadász.hu legújabb célkitűzése, hogy a szálláshelyek mellett belföldi turisztikai nevezetességeket, látnivalókat, vendéglátóhelyeket, fürdőket is népszerűsítsen. A weboldalukat választó vendégek számára szeretnék még teljesebbé tenni az utazói élményt és arra biztatni őket, hogy kikapcsolódásuk során fedezzék fel az ország ismert és rejtett kincseit.


A program 2018 őszétől indul „Élményben Utazunk” néven és olyan szolgáltatók csatlakozását várják, akik szolgáltatásaikból kedvezményt tudnak adni az utazóknak. A kedvezményekre jogosító kuponokat a vendégek a foglalás visszaigazolásával együtt kapják meg, természetesen a lefoglalt szálláshely vonzáskörzetére vonatkozólag. A programtól a vendégforgalom és tartózkodási idő hosszának növekedését is várják, hiszen a vendégek már a foglalást megelőzően böngészhetnek a kedvezményt adó helyeket kínálatában, így egy adott desztináció által kínált engedmények az utazási szokásokat is alakíthatják.
A csatlakozó partnerek számára ez egy extra költséget nem jelentő, állandó promóciós lehetőség, hiszen havi többszázezer látogató böngészik a Szállásvadászon. Az indulást követően a weboldalon hangsúlyos szerepet kapnak a kedvezményt biztosító helyek, továbbá a Szállásvadász facebook oldalán és blogján is lehetőséget biztosít a megjelenésre.
A programhoz egy egyszerű és gyors online szerződéskötést követően lehet csatlakozni: https://www.szallasvadasz.hu/elmenyben-utazunk/

Felmerülő kérdések esetén az elmenybenutazunk@szallasvadasz.hu e-mail címen van lehetőség érdeklődni.

(x)