Új elnök a Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesülete élén

Szerző: | 2022.11.25 | Hírek

A Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesülete november 19-én tartotta tisztújító közgyűlését, amelyen Zsolnay Gábor tanár úr nyolc év eredményes elnöki munka után átadta a stafétát a fiatalabb korosztálynak.

A kollégák hálás szívvel búcsúztak tőle, szeretettel köszönve meg a sokéves munkáját. A leköszönő elnök elmondta, hogy mindenképpen tagja kíván maradni az egyesületnek, amelyet a jövőben a háttérből támogat, és úgy gondolja, hogy kiváló utódok lépnek a helyére.

Az új elnökség jelölése után a közgyűlés egyöntetűen döntött az utódlásról. Tóth Gábor és Kis Zoltán eddigi alelnökök jelölését ismét elfogadta a tagság. A harmadik jelölést Járfás Andrea, a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Báthory István Technikumának kiváló oktatója kapta. A szavazáson egyértelművé vált, hogy az új elnökség kizárólagos mandátumot szerzett a következő öt évre. Az egyesület alapszabályának megfelelően, az elnökség választhatta meg tagjai közül az elnököt. Ennek eredményeképpen 2022. november 19-étől a Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesületének elnöki teendőit az elkövetkező öt esztendőben Kis Zoltán látja el.

A nyitóképen az elnökség tagjai a legköszönt elnökkel: balról Tóth Gábor, Zsolnay Gábor, Járfás Andrea és Kis Zoltán | Fotó: Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesülete