Új F&B igazgató a FELIX Kitchen & Bar vezetőségében

Szerző: | 2023.08.29 | Hírek

A gazdag hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező Sári Tibor Food & Beverage igazgatóként lép a csapat élére.

Sári Tibornak több mint 10 éve hivatása a gasztronómia. A szakember olyan ikonikus helyeken dolgozott, mint a DiVino és Costes Csoport, illetve a szintén Michelin csillagos Essência. Az USA-ban alapos betekintést nyert az Omni Szállodalánc, valamint a New York-i Mohonk Mountain House működésébe, legutóbb pedig a Hawaii-szigeteken, a Four Seasons Szállodalánc NOBU éttermében szerzett tapasztalatot.

Sári Tibor

Az új vezető szerint a vendégek elégedettsége, az innováció iránti elkötelezettség és a folyamatos fejlődés mindenek felett áll. Jó érzés számára olyan helyen dolgozni, ahol több szakma különféle kiválósága adja össze tudását, hiszen ez a fejlődés igazi kulcsa. Sári Tibor hisz abban, hogy a változatos tapasztalatok összessége tesz valakit igazán sikeressé a vendéglátás területén.

A szakember nemzetközi tapasztalatával azon dolgozik majd, hogy gazdagítsa a gasztronómia világában ikonikus budapesti helyszínt, előtérbe helyezve vendégeik egyedi és felejthetetlen élményeinek biztosítását.

 

________________________________
Forrás: turizmus.com
Fotó: Frank Digital