Áprilistól a budapesti Palotanegyed szívében, a Krúdy Gyula u. 6. szám alatt érhető el a Carne di Hall étterem.
Mint az étterem vezetőitől megtudtuk, az egyre magasabb szakmai elismerések ösztönözték őket arra, hogy olyan helyre költözzenek a budai rakpartról, ahol a konyha színvonala és a belső tér hangulata megfelel a magasabb szakmai, illetve a vendégek elvárásainak. A csapat a 2 hónapos zárva tartás ellenére Boné Márk konyhafőnök vezetésével együtt maradt, és amíg az új hely elkészült, folyamatosan képezték magukat, hogy még magasabb elméleti és gyakorlati tudásra tegyenek szert.
A nyitást követően reményeik szerint az új környezetben a régiek mellett új vendégeiknek is megmutathatják, hogy mit is tud a Carne csapat a konyhában.
A belső rész 40 fő befogadására alkalmas, a teraszon több mint 60-an tudnak leülni. Az étlapot még mindig a magyaros alapokon nyugvó fúziós ételek dominálják, és a séf minden nap a piacon található friss alapanyagokból napi ajánlattal is készül.
Információ: www.carnedihall.eu