Új konyhafőnök a Budapest Marriott Hotelben

Szerző: | 2015.10.19 | Hírek, Karrier

A Duna-parti szálloda peppers! Mediterreanen Grill éttermét immár Maráczi Imre vezeti. A szakember pályafutását szakács gyakornokként kezdte a Kempinski Hotel Corvinus Budapest szállodában és innen küzdötte fel magát a német Michelincsillagos Gasthof & Weingut Scwarzer Adler étterem főszakácsának.

Négy évet töltött Németországban, majd hazaköltözött Magyarországra, ahol az újonnan nyíló Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel szálloda főszakácsaként tevékenykedett. Pár év múlva újra külföldön, az egyiptomi Hilton és Kempinski hotelek főszakácsaként folytathatta karrierjét, ezt követően, a Karib-szigeteki paradicsomban, Arubán töltött el pár évet az InterContinental szálloda konyhafőnökeként, ahol egzotikus ételek széles választékával ismerkedhetett meg, és számos hírességnek főzhetett.

A szíve visszahúzta Budapestre, és lehetőséget kapott a Budapest Marriott Hotel peppers! Mediterreanen Grill éttermének vezetésére. Szezonális ételkülönlegességekre, friss piaci hozzávalókból készített ételekre fókuszálva folyamatosan fejleszteni kívánja a szálloda éttermi és bankett ajánlatait.