Új márka a Gerbeaud-tól, házhozszállításra tervezve

Szerző: | 2020.05.05 | Hírek

A Gerbeaud több mint 160 éves történetében nem ismeretlen a kiszállítás fogalma. Az alapító, Kugler Henrik úttörő volt a kiszállítás elindításában, és a névadó Gerbeaud Émile is folytatta ezt a hagyományt. Most a jelenlegi tulajdonosokon a sor.

„Összes egységünk bezárása utáni sokkból felocsúdva, az Onyx étterem, az Émile Ház és a Gerbeaud kávéház legnagyobb tudású szakemberei dolgoznak ezen a projekten, hogy egy hosszútávon is életképes almárkát hozzunk étre. A Petit Gerbeaud elérhető és szerethető, a Gerbeaud szív táplálja és a mindenkori Gerbeaud minőséget szem előtt tartva készül. Nem titkolt célunk, hogy a Petit Gerbeaud segítségével még inkább megmutathassuk és megszerettessük magunkat a magyar közönséggel” – mondta el Niszkács Anna, a Gerbeaud Gasztronómia Kft ügyvezető-tulajdonosa.

A süteményekért és a jövőbeni bővülő kínálatért, Mártha Róbert, – az Onyx cukrásza és egyben a Gerbeaud kreatív cukrászvezetője-, valamint Tóth Ágnes Executive séf felel.

A klasszikus sütemények megjelenését a kiszállításhoz igazították és új, izgalmas receptekhez nyúltak. A Petit Gerbeaud webshop számos süteménnyel és csomagolt finomságokkal indul, és a kínálatban megtalálhatók a klasszikus kedvencek mellett a modernebb változatok is. Az árak 690 Ft-tól indulnak, és a legdrágább sütemény is 1 000 Ft alatt lesz. A sütemények mellett alkoholos italok is találhatók, és az igényeknek megfelelősen fokozatosan bővülni fog a kínálat a Gerbeaud Termelő Műhelyben készülő péksüteményekkel, illetve a Gerbeaud konyha hideg-, és meleg ételeivel.

A lehető legbiztonságosabb és legkedvesebb kiszolgálás érdekében a kiszállítást a saját kollégáikra bízták, betartva a szigorú egészségbiztonsági előírásokat. 5 000 Ft feletti rendelés esetén Budapest teljes területére ingyen szállítanak a hét minden napján, a 2 500 és 5 000 Ft közötti megrendeléseket 900 Ft-ért szállítják, míg a 2 500 Ft alatti megrendeléseket a Vörösmarty téri kávéházban lehet átvenni.

„A következő hetekben cukrászként szakácskodunk, szakácsként cukrászkodunk, menedzserként kiszállítunk, igazi családként támogatva egymást. Így a nehéz időkben a Petit Gerbeaud segítségével, -mely méltó kistestvére a világhírű Gerbeaud-nak-, kollégáinknak munkát, vendégeiknek egy kis boldogságot fogunk házhoz szállítani. Ez a legfőbb küldetésünk az újranyitásig.” – tette hozzá Fekete Marcell, a Gerbeaud Gasztronómia Kft F&B igazgatója.