Új megoldás a “tömeges kéztörlésre”

Szerző: | 2017.11.07 | Céghírek, Hírek

A forgalmas helyeken, például a repülőtereken és a stadionokban összegyűlő tömeg rendszerint a mosdókban torlódik össze, ami nem csak  bosszantó, de a higiéniáért felelős létesítményüzemeltetőknek komoly kihívást jelent, amire a Tork újdonsága kínál megoldást.

A Tork PeakServe® kéztörlő rendszer olyan papír kéztörlő adagoló, amely minden korábbinál nagyobb kapacitással bír, segítségével villámgyorsan, fennakadás nélkül juthatunk kéztörlőhöz. Jó hír a létesítményüzemeltetőknek, hogy egyetlen feltöltéssel több mint 1000 vendég törölheti szárazra kezeit pillanatok alatt.

Azok a nyilvános mosdók, melyeket nagy tömegek látogatnak folyamatos karbantartást igényelnek. A kéztörlő papír és a szappan rendszerint pillanatok alatt elfogy, és a takarítók alig győzik tartani az iramot – már ha egyáltalán bejutnak a mosdóba a legnagyobb “roham” idején. A Tork kutatása rámutat arra, hogy a nagy létesítmények vendégeit még a bejáratnál kígyózó soroknál és a tömegben előforduló lökdösődésnél is jobban foglalkoztatja, hogy a mosdó zsúfolt és koszos-e. Egyszerűen nem akarnak várakozni – pláne nem egy koszos mellékhelyiségben. Az emberek 70%-át érte már kellemetlen meglepetés a mosdóban, és minden negyedik vendég egész egyszerűen inkább elkerüli a mellékhelyiséget.

A létesítmény üzemeltetők egyik legnagyobb gondja, hogy fennakadás nélkül szolgálják ki a legnagyobb tömegeket. A Tork PeakServe-vel a vendégek mindössze 3 másodperc alatt száríthatják meg a kezüket – szemben a légfúvós megoldásokkal, melyek legalább 10 másodpercet vesznek igénybe.

A Tork által kifejlesztett PeakServe folyamatos adagolású kéztörlő rendszer számos olyan előnnyel bír, melyek segítségével a nagy forgalmú mosdók vendégeit jobban ki lehet szolgálni. A megoldás kulcsa az új, szabadalmaztatott kéztörlő rendszer.

  • Új, jobb adagolás: minden papírköteg tulajdonképpen egyetlen, megszakítás nélküli papír-folyam, ami nagy tömegeket tud gyorsan, folyamatosan ellátni, a papír nem akad el.
  • Az ellátás folyamatos, hiszen a papírkötegek forradalmi módon csatlakoznak egymáshoz. A Tork PeakServe adagolóból minimális erőkifejtéssel, laponként lehet kivenni a kéztörlő papírokat így biztosítva a higiéniát.
  • A legnagyobb kapacitást nyújtja a piacon: az utántöltő csomagokat a gyártás folyamán összetömörítik, így a Tork PeakServe minden más rendszernél nagyobb kapacitással bír, a papír pedig nem fogy ki váratlanul. Egyetlen tároló több, mint 1 000 vendéget szolgál ki két feltöltés között – valamint rekordidő, 3 másodperc alatt elvégezhető a kéztörlés, így csökkentve a torlódást a mosdóban.
  • Rugalmasabb utántöltés: a Tork PeakServe® bármikor utántölthető, így a takarító személyzet a csúcsidők alatt koncentrálhat a fontosabb feladatokra az újratöltés pedig a nyugodtabb időszakokban történhet. Így a rendszer rugalmassá válik: a legfontosabb feladatokat a leginkább megfelelő időpontban lehet elvégezni.