Új séf az InterContinental Budapestben

Szerző: | 2015.04.15 | Hírek, Karrier

Gullner Gergő április 13-tól az InterContinental Budapest új főszakácsa.

A szakember dolgozott korábban Vancouverben, New Yorkban, Budapesten, Zürichben, Dubajban, Moszkvában és Kuvaitban. Gergő a legnagyobb szállodaláncok és éttermek – többek közt a Baltschug Kempinski (Moszkva), a Zürich Marriott Hotel, a The Monarch Dubait vagy a kuvaiti Al Wazzan csoport – alkalmazottjaként a különleges hozzávalók és egzotikus ételek széles választékával ismerkedett meg, és számos hírességnek főzött.

Bár Gergő a legtöbb idejét a konyhában tölti, a sport mindig is fontos szerepet töltött be az életében, az extrém kihívásokat is kedveli és imádja a siklóernyőzést. A legtöbb időt azonban a két fiával igyekszik eltölteni.

Gasztronómiai filozófiáját így foglalja össze: „Rajongok az élet egyszerű dolgaiért, és ez a konyhában sincs másképp. Nem szeretem túlbonyolítani a dolgokat. Az ízek tökéletes kombinációját keresem, amit aztán megoszthatok másokkal. Szeretem, ha az ételen túlmutató, egyedi élményben részesíthetem a vendégeimet. Mindegyik fogásnak megvan a maga története, amikből különféle beszélgetések kerekednek. Ezeket a pillanatokat – úgy hiszem – érdemes megosztanunk egymással.”