Új termékek és leves-verseny a Bonduelle-nél

Szerző: | 2017.11.15 | Alapanyagok, Hírek

A hazánkban 25 éve jelen lévő Bonduelle két újdonsággal bővítette fagyasztott termék-portfólióját, ezúttal a krémleves-zöldségkeverékek kategóriában: immár sütőtök- és karfiol-krémleves alapot is kínál a fogyasztóknak.

A termékbevezetést egy országos, nyereményjátékkal egybekötött kampány is erősíti, amelynek arca Fördős Zé gasztro-blogger.

A fagyasztott sütőtök-, és a karfiol-krémleves zöldségkeverék egyaránt 400 grammos kiszerelésben kapható, a sütőtökös–krémleves zöldségkeverék összetevői: 50% sütőtök; 40% sárgarépa; 10% vöröshagyma, míg a karfiolos–krémleves zöldségkeverék 70% karfiolt; 15% sárgarépát; 6% fehérrépát; 5% zellert és 4% póréhagymát tartalmaz.

Fördős Zé most az „Ország Levesét” is keresi a Bonduelle új, nyereményjátékkal egybekötött országos promóciójában. A résztvevőknek bármilyen Bonduelle termék felhasználásával el kell készíteniük a saját leves variációjukat, és a receptet be kell küldeniük az étel fotójával együtt a Nagy Levesválasztó oldalra.

A zsűri négy héten át kiválasztja a hét öt legjobb receptjét, amelyeket értékes Electrolux nyereményekkel díjaz. A receptbeküldés időtartama: 2017. november 6. – december 3. Közönségszavazás: 2017. december 6 – 12.