Újabb részlegek nyílnak a Buda E&G központban

Szerző: | 2015.06.08 | Céghírek, Hírek

Az óbudai Kolosy téri Buda Entertainment&Gastro tovább bővül: hamarosan nyílik a Buda Gourmet szupermarket és a Rossmann Exclusive, hamarosan beköltözik a Csodák Palotája, és már működik Magyarország legnagyobb kézműves sörbárja is.

A II. és III. kerület határán található Buda Entertainment&Gastro, ahol Európa egyetlen ágymozija is található, tovább bővül. 2015. júliusában nyílik a BUDA GOURMET szupermarket, amely 3000 m2 területen, különleges kínálattal és koncepcióval várja a vásárlókat. A szupermarketen belül magas minőségű termékek vásárolhatóak, emellett például friss édesvizi és tengeri halak, amelyeket a helyszínen készítenek elő, és otthon már csak főzni kell őket. A hentes részleg is különleges: egy speciális hűtőszobában, 78%-os páratartalmon tárolják a húst, illetve a házi készítésű kolbász és húskészítmények mellett, kifejezetten a BUDA GOURMET számára külföldről is importálnak különlegességeket.

A központban egy új, Magyarországon még jelen nem lévő pékség márka is helyet kap, amely a minőségi pékáruk mellett kiemelt figyelmet fordít egy „egészségesebb” termékkör kialakítására is. Emellett a szupermarket egzotikus zöldségeket és gyümölcsöket, hatalmas borválasztékot, magyar illetve nemzetközi sajtkülönlegességeket, és további magas minőségű termékeket kínál. Az 1 milliárdos beruházás gyümölcseként kialakítandó áruház 2015. július első napjaitól már látogatható lesz.

A Buda Boutique Beer Bar Magyarország legnagyobb kézműves sör kínálatát biztosítja 180 különböző magyar kézműves sörrel, több mint 30 kis és közepes méretű családi sörfőzdétől, mint például a Legenda Sörfőzde, a Zámolyi Sörfőzde, a Ludas Serfőző vagy a Kissler. Különleges alsó- és felsőerjesztésű, vörös és fekete, szűrt vagy szűretlen, alacsony vagy magas alkoholtartalmú termékei és speciális gyümölcs ízei a sörkedvelők egyik kedvenc helyévé tehetik a sörbárt.

Szintén júliusban, 400 m2-en nyílik a Rossmann Exclusive, amely a drogéria új, exkluzív termékeket kínáló márkája, és itt található meg elsőként Magyarországon.

A Csodák Palotája Premium 2000 m2-en nyílik 2015. október 1-én, és vele együtt egy új márka is érkezik: a PLAY BAR, amely szórakozási lehetőségeket kínál tinédzsereknek és felnőtteknek egyaránt.