Újdonságok az Onyxban

Szerző: | 2016.09.14 | Céghírek, Hírek

Mint ismert, az Onyx étterem korábbi séfjei, Szulló Szabina és Széll Tamás immár minden energiájukat a Bocuse d’Or jövő januárban esedékes lyoni döntőjére való felkészülésnek szentelik, így a nyár közepén megváltak a Vörösmarty téri Michelin-csillagos étteremtől.

A most bejelentett új séfek hosszú évek óta az Onyx csapatát erősítik.

Az Onyx konyhájának vezetésével a tulajdonosok Mészáros Ádámot bízták meg, aki mellett Pető András dolgozik sous–chefként, míg Tóth Ágnes – aki 16 éve a Gerbeaud színeiben dolgozik – a Gerbeaud konyhafőnöki posztját tölti be.

Az új séfek előrelépésével egy időben, idén ősszel, követve a vendégek igényeit és a nemzetközi trendeket, az Onyx ebéd- és vacsoraidőben kizárólag többfogásos menüvel fogadja vendégeit, hogy bemutassa a szezonális kínálatot és a konyha kreativitását. A nyitva tartás is változott: keddtől szombatig kínálnak vacsorát, míg csütörtöktől szombatig ebédidőben is nyitva tartanak. Sok energiát fektettek a regionális alapanyagok kutatására, melyek sokszínűségét a vacsorára kínált Magyar Evolúció menüben mutatják be, míg a séfek szezonális kedvenceit egy különleges Chef Menüben kóstolhatják a vendégek.