Újjászületett a margitszigeti Platán Étterem

Szerző: | 2019.06.19 | Hírek

A Platán Étterem felújításával befejeződött a főváros legnagyobb gyógy-wellness részlegét és 12 konferenciatermet magába foglaló margitszigeti szálloda felújítási munkálatainak újabb szakasza.

A Margitszigeti Thermal Hotel az elmúlt 3 évben a szálloda csaknem minden területét érintő felújításokon esett át. Először a vendégszobák és folyosók kaptak elegáns, korszerű arculatot majd a közös terek – lobby és konferenciatermek, Spa recepció – kerültek sorra. A felújítások 3. ütemében a Star Auditorium konferenciaterem is megújult, a közösségi terek átalakulását pedig a Platán étterem újjászületése koronázta meg.

A teljes beruházás költsége közel 3 milliárd Ft volt, amiből a napokban lezárult szakaszban az étterem, a 250 főt befogadó Star Auditorium valamint 2 vendégszoba szint felújítására mintegy 1 milliárd Ft-ot fordítottak.
A 270 vendég befogadására alkalmas, tágas Platán Étterem a tavalyi évben újjászületett közös terekhez méltó enteriőrt kapott. Az eklektikus berendezés kialakításánál a funkcionális szempontok domináltak, stílusában előremutató trendek érvényesültek. A korábbiaktól eltérően a vendégtérben látványkonyha került kialakításra.A gyógyszálloda egészségtudatos szemléletének megfelelően az étterem korszerű, egészséges alapanyagokkal készülő ételekből bőséges kínálatot nyújt.