Üzemeltetőt vált a balatonfüredi Vinifera Wine & Spa szálloda

Szerző: | 2024.03.22 | Hírek

A piacra történt sikeres bevezetése után március 21-étől nem a Continental Group üzemelteti a balatonfüredi Vinifera Wine & Spa Hotelt – tájékoztatta társlapunkat, a turizmus.com-ot a leköszönő, magyar tulajdonú szállodaüzemeltető cég.

„A szálloda alapkoncepciójáról alkotott szakmai nézetek a tulajdonos és az üzemeltető cég elképzelései szerint eltérő irányba mutatnak, így a jövőben a hotel vezetését a tulajdonos saját irányítás alatt végzi majd” – áll a közleményben.

A Continental Group ezúton is köszönetet mond minden kollégájának, akik az elmúlt évek alatt tudásuk legjavát fektették ennek a komoly projektnek az előkészítésébe, majd a hotel megnyitásába és piacra vezetésébe. Szintén köszöni beszállítóinak, partnereinek, ügyfeleinek a kiváló együttműködést, amellyel évek óta támogatják munkájukat akár a Viniferában, akár más egységeikben.

Mint írják, büszkék rá, hogy a Balaton első 5 csillag superior minősítésű szállodájában olyan színvonalú szolgáltatást nyújtottak, amelyet vendégeik számos pozitív visszajelzéssel ismertek el a tavaly júliusi nyitás óta. Végül, de nem utolsósorban a tulajdonosnak további sikereket kívánnak a hotel üzemeltetéséhez.
_________________________________
Forrás: turizmus.com
Kép: Hotel Vinifera Wine & Spa