Nyugdíjba vonul László György, a szállodavállalat vezető konyhafőnöke és Horváth Csaba, a Hilton Budapest executive chefje, helyüket Maráczi Imre veszi át a Danubius Hotels Groupnál.
A szállodalánc szeptember végén nyugdíjba vonuló vezető konyhafőnöke, László György a Danubius Hotel Gellértben sajátította el a szakácsmesterséget, időközben vendéglátóipari szakérettségit szerzett, és felsőfokú vendéglátóipari áruforgalmi szakvizsgát tett. A nyolcvanas évek elején nyíló Fórum (később InterContinental) szállodába már konyhafőnök-helyettesként érkezett, majd hamarosan a szálloda konyhafőnöke lett.
Pályafutása során rengeteg külföldi szakmai tapasztalatra tett szert, hosszabb időszakokat töltött például Svájcban, Dániában, Japánban és Brazíliában is, és számos gasztronómiai témájú kiállításon vett részt. 2003-ban csatlakozott a Danubius Hotels Grouphoz elnöki, vezérigazgatói tanácsadóként, feladatának a vendéglátó, és ezen belül is elsősorban a konyhai terület cégszintű szakmai irányítását kapta. 2011-től 2016 végéig vezető konyhafőnöki munkaköre mellett a Radisson Blu Béke Hotel food & drink directoraként is tevékenykedett. 2017-től ismét a cégszintű, vezető konyhafőnöki pozíciót töltötte be.
László György a Chaine des Rotisseurs tiszteletbeli konyhaművészeti tanácsadója, és számos gasztronómiai díjat is magáénak tudhat.
Horváth Csaba 1970-ben kezdte pályafutását tanulóként a mai Danubius Hotel Flamenco elődjében, a HungarHotels Sport Szállodában, és itt is lett szakács. A Hilton Budapestkonyhai csapatához 1978-ban csatlakozott. 1986-tól konyhafőnök-helyettes lett, és a Corvina Coffee Shop konyháját vezette. 2014-től a Hilton Budapest Executive Chefje.
Már fiatalon eljutott Japánba, ahol a távol-keleti kultúra, a helyiek természet és az anyag iránti tisztelete nagy hatást gyakoroltak rá. Munkája során mindig is hitt abban, hogy a szakács szakma művészet is, amelyhez elengedhetetlen az esztétikai érzék. A Hilton nemzetközi szállodalánc meghívására a Magyar Kulturális és Gasztronómiai Napok keretében a világ különböző részein népszerűsítette a magyar konyhát. Vezetése alatt az Icon Étterem konyhája elnyerte a Best of Budapest „Legjobb nemzetközi konyha” díját.
Új vezető konyhafőnök és éttermi igazgató érkezik a Danubius Hotels Grouphoz
A Hilton Budapest Icon Étterem konyhafőnöki feladatait 2018. augusztus 27-től Maráczi Imre vette át és László György nyugdíjba vonulásával szeptember végétől szintén ő lesz a Danubius Hotels Group vezető konyhafőnöke és F&B igazgatója.
Maráczi Imre a Budapest Marriott Hotelből érkezik, ahol 2015-től konyhafőnökként irányította a szálloda F&B csapatát. A szállodalánc gasztronómiai és központi F&B tanácsadó testületek tagjává, 2017-ben pedig a legjobb európai séfjévé választották.
Imre a gimnáziumi érettségi után döntötte el, hogy a szakács hivatást választja. Gyakorlatát a budapesti Kempinski Hotelben töltötte, ahol a képesítés megszerzése után szakácsként is dolgozott. Innen Németországba vezetett az útja, a francia határ közelében egy Michelin-csillagos étteremben szerzett tapasztalatokat részlegvezetőként, majd sous-chefként. Közel négy és fél év után tért haza, először a taksonyi Rengő Bisztró, majd a gödi Pólus Palace Hotel konyhafőnöke lett, ahonnan később az InterContinental Hotelhez igazolt executive chefként. Több külföldi vezető ötcsillagos hotelben szerzett tapasztalatot: Egyiptomban a Hyatt, Szlovákiában a Kempinski és a Karib-tengeren Aruba szigetén az IHG szállodájában.