Vegán gasztrofesztivál Budapest szívében

Szerző: | 2017.09.06 | Események, Hírek

A WestEnd Tetőkertjére költözik szeptember második hétvégéjén a kifejezetten növényi ételekre specializálódott Vegan Food Fest, amelyet idén már negyedik alkalommal rendeznek meg.

A növényi ételek ünnepe védjegyet viselő fesztiválon szeptember 7-10. között az érdeklődök betekintést nyerhetnek a növényi alapú ételek izgalmas sokszínűségébe. A rendezvény egyik különlegessége, hogy minden kiállító egy olyan előétellel – főétellel vagy desszerttel – készül, amelyet csak a négy napos rendezvényen lesz lehetőség kóstolni, vagyis kimondottan erre az alkalomra készülnek.

Az egyedi gasztro-kreálmányokon túl természetesen a sokak által megszokott ételek vegán megfelelőjét is be lehet itt szerezni. Kóstolhat majd a nagyérdemű tejmentes fagylaltokat és jégkrémeket, vegán hamburgereket és hotdogokat, érlelt sajt és felvágott alternatívákat, nyers ételeket, és kihagyhatatlan veganizált magyar, valamint nemzetközi konyhai fogásokat.

Magyarország kedvenc vegán, vegetáriánus és vegán-barát éttermei, cukrászdái, street foodosai és bisztrói gondoskodnak majd a négynapos ízkavalkádról.

További információk: https://www.facebook.com/events/164274440802945