Vendéglátóipari szakmai programok a Sirha Budapesten!

Szerző: | 2018.01.18 | Céghírek, Hírek

Hamarosan megnyitja kapuit a Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás a Sirha Budapest. A 2018. február 7-9. között megrendezésre kerülő kiállítás immáron a harmadik alkalommal biztosít találkozási lehetőséget a szálloda- és vendéglátóipar, élelmiszeripar, pék- és cukrászipar, csomagolóipar és gasztronómia szakembereinek.

A kiállítás két pavilonjában több mint 200 kiállító mutatja be legújabb fejlesztéseit, termékeit és szolgáltatásait a szakmai közönségnek, akik emellett számos konferencián és programon vehetnek részt, mivel a Sirha Budapest konferenciaterme többek között olyan programoknak ad otthont, mint a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal előadásai, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének konferenciája vagy a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Budapesti Régióülése.

Emellett számos, a vendéglátóipar számára kiemelten fontos verseny kerül megrendezésre a Sirha Budapest három napja alatt, mint a Bocuse d’Or magyar döntője, az Omnivore Budapest és az International Catering Cup magyar döntője. Továbbá a kiállításon szakmai programokkal várja a látogatókat a Magyar Pékszövetség és Magyar Cukrásziparosok Országos Ipartestülete is, melyek 2017-től a Sirha Budapest szakmai partnerei.

A kiállítás látogatása szakemberek számára díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrációért, illetve részletes programokét, kérjük látogasson el a http://sirha-budapest.com/hu/regisztracio-jegyvasarlas oldalra. A kiállítás szakmai partnere az Agrármarketing Centrum, kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiapartnere a Trade Magazin.