A Westend Food Courtjében nyitotta meg az Eventrend legújabb éttermét, a Séf Asztala, amelynek koncepcióját Wolf András, a Salon étterem és a New York Palota executive séfje álmodta meg.

A Séf Asztala létrehozói szerint a törődésről, a gondoskodásról szól, méghozzá olyan környezetben, ahol gyakran elfelejtik, mennyire is fontos, hogy mit és milyen alapanyagokból eszünk. Olyan mindennapi kedvencek készülnek itt, mint a rántott hús friss tejfölös uborkasalátával, házi kolbászok kézműves mustárokkal és friss nudli igazi gyümölcslekvárokkal, amelyek mindenki számára szerethetőek és élményt hoznak a Westend alsó szintjére.

Az étterem tehát közkedvelt ételeket szakértelemmel, minőségi alapanyagokból frissen előállítva kínál, elérhető áron. Nem a luxusról szól, csupán igényes, természetes, és hiteles, ugyanakkor a tulajdonosok reményei szerint korszakalkotó is, hiszen a csúcsgasztronómiában jártas séf ilyen környezetben még nem nyitott gyorséttermet.