Alkoholmentes sörrel erősít a HEINEKEN

Szerző: | 2017.03.20 | Hírek, Italsor

A Heineken márka magyarországi történetében először vezet be termék-innovációt: az alkoholmentes Heineken 0.0 rövidesen az üzletek polcaira és a vendéglátó egységek kínálatába kerül.

Az új termék ígérete szerint mostantól autóvezetés előtt vagy korai munkakezdés miatt sem kell lemondani a Heineken-élményről. A világ első számú nemzetközi prémium sörmárkája 2017-ben döntött úgy, hogy belép az alkoholmentes sörök piacára és Magyarországon is bevezeti a Heineken alkoholmentes változatát.

A magyar fogyasztók 13 másik európai országgal egy időben tapasztalhatják meg az alkoholmentes Heineken frissítő, enyhén gyümölcsös ízét. Természetesen a Heineken védjegyévé vált A-élesztő ebből a változatból sem maradhat ki. Alkoholmentességének, alacsonyabb cukor- és kalóriatartalmának köszönhetően a tudatos életmódot folytatók számára is frappáns választás.  Az új változat dupla főzéssel készül és a kiváló minőségű természetes összetevőktől lesz emlékezetes.

A terméket a prémium sörök kedvelőinek ajánlják azokra az alkalmakra, amikor nem tudnak, vagy nem szeretnének alkoholt fogyasztani. A termék előállításakor a Heineken sörfőző mesterei ügyeltek arra, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnünk sem ízben, sem minőségben – így a 0% alkoholtartalom mellé az eredeti Heineken ízélményt kínálják.

 

Így készül a Heineken 0.0

A cég sörfőzőmesterei a nulláról indulva évekig kutattak, kísérleteztek és kóstoltak, míg végül megalkották ezt az egyedülálló receptúrát: a frissítő, gyümölcsös ízjegyek és a lágy maláta aromájának tökéletes egyensúlyát. A Heineken 0.0 dupla főzéssel készül, természetes összetevők és a különleges A-élesztő felhasználásával. Az alkoholt természetes eljárással vonják ki a sörből, így alkották meg a frissítő, gyümölcsös ízjegyek és a lágy maláta aromájának tökéletes egyensúlyát.