Négynapos sörünnep a Szabadság téren

Szerző: | 2017.06.12 | Hírek, Italsor

Június 15 és 18 között kétszázféle sörkülönlegességet kínálnak a budapesti Szabadság téren a Belvárosi Sörfesztivál keretében. A rendezvényen a legjobb hazai és import sörök, és a legfrissebb kézműves nedűk is felvonulnak, ráadásul nemcsak sörből, street food-ból is lehet bőven válogatni.

Négy napon át bővített kínálattal, központi helyszínen várják vendégeiket a Budavári Sörfesztivál szervezői, akik Belvárosi Sörfesztivál néven rendeznek sörünnepet a Szabadság téren.  A fesztivál egyedülálló módon a legnagyobb sörgyárak, importőrök és a legfrissebb kézműves főzők nedűit egyaránt felvonultatja. A több mint kétszáz sör között a Szabadság téren az ország első újhullámos látványsörfőzdéjének söreit is meg lehet kóstolni.

A minőségi sörfogyasztás jegyében először háromféle, különböző sörfajtákhoz illő fesztiválpohárból lehet választani a különböző sörtípusoknak megfelelően. A sörsátrak közé food truck-ok is beparkolnak, akiknél mindenki megdatálhatja a számára legfinomabb sörökhöz passzoló street food-ot.

További információ: http://www.sorfesztival.hu/